Dilovası Belediyesi’nden belgeli istihdam

Dilovası 16.08.2020 - 12:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2027+ kez okundu.
 

Dilovası Belediyesi’nden belgeli istihdam

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, tarafından istihdama katkı amacıyla kurulan İstihdam Müdürlüğü, başlattığı çalışma ile 270 vatandaş mesleki yeterlilik belgesi sahibi yaptı.
Çalışma, bir yandan İlçede ki kalifiye eleman gücünü artırırken, diğer taraftan işsiz vatandaşların iş sahibi olmasını kolaylaştırıyor.    Dilovası Belediyesi İstihdam Müdürlüğü, Dilovası’nda faaliyet gösteren DNB Yeterlilik Eğitim Merkezi ile bugüne kadar 270 kişiye ücretsiz eğitimler vererek belgeli meslek sahibi olmasını sağladılar.    İŞ YAŞAMINDA KALİTENİN ARTMASINI ÖNEMSİYORUZ    Geçtiğimiz aylarda başlayan mesleki yeterlilik kurslarına yoğun ilgi olurken konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İlçemizde meslek sahibi olup yeterlilik belgesi olmayan vatandaşlarımız için başlattığımız çalışma ile bugüne kadar 270 vatandaşımızın ücretsiz belgeli meslek sahibi olmasına vesile olduk.      Yaklaşık 8 aylık bir çalışma ile yapılan eğitimler sonrası 270 vatandaşımız, iş dünyasının ihtiyacı olan nitelikli iş gücünün sağlanması ve iş kazalarının minimize edilmesi konularında aldıkları eğitim sonrası belgelerine kavuştular. Nitelikli iş gücünün belirlenmesi ve iş yaşamında kalitenin artmasını, iş kazalarının önlenebilmesi açısından da oldukça önemsiyoruz. İnşallah bundan sonrada vatandaşlarımızın meslek edinmeleri ve mesleki yetki belgeleri almaları konusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.    270 VATANDAŞA BELGE VERİLDİ    Dilovası Belediyesi ve DNB Yeterlilik Merkezi ile yapılan çalışma da 80 Kaynakçı, 30 Kalıpçı,  20 Makine Bakımcı,20 İnşaat Demircisi, 10 Duvarcı, 30 SRC Belgesi, 20 Seramikçi, 30 Boyacı ve 30 Sıvacı toplamda 270 vatandaş mesleki yeterlilik belgesi sahibi oldular. 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, tarafından istihdama katkı amacıyla kurulan İstihdam Müdürlüğü, başlattığı çalışma ile 270 vatandaş mesleki yeterlilik belgesi sahibi yaptı.

Çalışma, bir yandan İlçede ki kalifiye eleman gücünü artırırken, diğer taraftan işsiz vatandaşların iş sahibi olmasını kolaylaştırıyor. 

 

Dilovası Belediyesi İstihdam Müdürlüğü, Dilovası’nda faaliyet gösteren DNB Yeterlilik Eğitim Merkezi ile bugüne kadar 270 kişiye ücretsiz eğitimler vererek belgeli meslek sahibi olmasını sağladılar. 

 

İŞ YAŞAMINDA KALİTENİN ARTMASINI ÖNEMSİYORUZ 

 

Geçtiğimiz aylarda başlayan mesleki yeterlilik kurslarına yoğun ilgi olurken konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İlçemizde meslek sahibi olup yeterlilik belgesi olmayan vatandaşlarımız için başlattığımız çalışma ile bugüne kadar 270 vatandaşımızın ücretsiz belgeli meslek sahibi olmasına vesile olduk.   

 

Yaklaşık 8 aylık bir çalışma ile yapılan eğitimler sonrası 270 vatandaşımız, iş dünyasının ihtiyacı olan nitelikli iş gücünün sağlanması ve iş kazalarının minimize edilmesi konularında aldıkları eğitim sonrası belgelerine kavuştular. Nitelikli iş gücünün belirlenmesi ve iş yaşamında kalitenin artmasını, iş kazalarının önlenebilmesi açısından da oldukça önemsiyoruz. İnşallah bundan sonrada vatandaşlarımızın meslek edinmeleri ve mesleki yetki belgeleri almaları konusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

270 VATANDAŞA BELGE VERİLDİ 

 

Dilovası Belediyesi ve DNB Yeterlilik Merkezi ile yapılan çalışma da 80 Kaynakçı, 30 Kalıpçı,  20 Makine Bakımcı,20 İnşaat Demircisi, 10 Duvarcı, 30 SRC Belgesi, 20 Seramikçi, 30 Boyacı ve 30 Sıvacı toplamda 270 vatandaş mesleki yeterlilik belgesi sahibi oldular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.