Dilovası Bağdat Caddesi'nde üstyapı çalışmalarına başlandı.

41 Kocaeli 10.08.2021 - 23:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3131+ kez okundu.
 

Dilovası Bağdat Caddesi'nde üstyapı çalışmalarına başlandı.

Dilovası Bağdat Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı kısımda, üst yapı imalatlarına başlandı.
Yoğun yağışlarda su baskın riskinin yaşanmaması için şehir genelinde yağmursuyu ve kanalizasyon imalatlarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapı imalatları devamında üstyapı çalışmalarına başlıyor. Dilovası ilçesi Bağdat Caddesi’nde (Hastane Yolu) altyapı çalışması tamamlanan 400 metrelik kısımda üs yapı çalışmasına başlandı.   TERASMAN KAZISI YAPILIYOR  İSU Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışması tamamlanan kısımda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, terasman kazısına başladı. Kazı sonrasında caddeye PMT serimi yapılacak ve ardından binder asfalt tabakası serilecek.   KALDIRIMLAR YENİLENECEK Caddedeki üst apı çalışmaları dahilinde binder asfalt serimi sonrasında kaldırımlar yenilenecek. Ardından caddeye son tabaka olarak aşınma tabakası serilecek. Bağdat Caddesi’ndeki üstyapı çalışmaları, yağmursuyu ve elektrik alt yapı işleri tamamlandıkça devam edecek.
Dilovası Bağdat Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı kısımda, üst yapı imalatlarına başlandı.

Yoğun yağışlarda su baskın riskinin yaşanmaması için şehir genelinde yağmursuyu ve kanalizasyon imalatlarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapı imalatları devamında üstyapı çalışmalarına başlıyor. Dilovası ilçesi Bağdat Caddesi’nde (Hastane Yolu) altyapı çalışması tamamlanan 400 metrelik kısımda üs yapı çalışmasına başlandı.

 

TERASMAN KAZISI YAPILIYOR 

İSU Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışması tamamlanan kısımda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, terasman kazısına başladı. Kazı sonrasında caddeye PMT serimi yapılacak ve ardından binder asfalt tabakası serilecek.

 

KALDIRIMLAR YENİLENECEK

Caddedeki üst apı çalışmaları dahilinde binder asfalt serimi sonrasında kaldırımlar yenilenecek. Ardından caddeye son tabaka olarak aşınma tabakası serilecek. Bağdat Caddesi’ndeki üstyapı çalışmaları, yağmursuyu ve elektrik alt yapı işleri tamamlandıkça devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.