DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve beraberindekiler, İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti

Siyaset 02.06.2021 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2682+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve beraberindekiler, İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve beraberindekiler, İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti
Türkiye’nin en önemli  STK’larından olan İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre süreci ardından ziyaret gerçekleştiren DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri, cemiyet başkanlığına yeniden seçilen Fevzi Utaş’ı ve yönetimini tebrik ettiler. Ziyaret esnasında, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İlim Yayma Cemiyeti’nin ülkenin en etkili STK’larından biri olduğunu ifade ederek, çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti. EN ÖNEMLİ STK’LARDAN BİRİSİ Başkan Adem Koç konuşmasında, “İlim Yayma Cemiyeti, açtığı kurslarla, yaptığı dev organizasyonlarla Türkiye’nin şekillenmesinde büyük rol oynamıştır. Yurt sathına yayılmış güçlü teşkilât yapısıyla bugün Türkiye’nin en önemli STK’larından birisidir. Kocaeli şube başkanlığını da uzun yıllardır başarıyla sürdüren değerli dostumuz ve arkadaşımız Sayın Fevzi Utaş’ın ve yönetiminin de gayretleri ve çalışmaları, bu anlamda takdire şayandır. Partimizin İl Yönetimi’nde de İlim Yayma Cemiyeti’nden arkadaşlarımızın bulunması bizlere güç vermektedir. İnanıyorum ki, ülkemizin güzel günleri yakındır. İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi’nin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz” dedi. Cemiyet Başkanı Utaş da nazik ziyaretleri için DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’a ve ziyarete gelen Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti ve karşılıklı hediyeler takdim edildi.
Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve beraberindekiler, İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti

Türkiye’nin en önemli  STK’larından olan İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre süreci ardından ziyaret gerçekleştiren DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri, cemiyet başkanlığına yeniden seçilen Fevzi Utaş’ı ve yönetimini tebrik ettiler.
Ziyaret esnasında, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İlim Yayma Cemiyeti’nin ülkenin en etkili STK’larından biri olduğunu ifade ederek, çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

EN ÖNEMLİ STK’LARDAN BİRİSİ


Başkan Adem Koç konuşmasında, “İlim Yayma Cemiyeti, açtığı kurslarla, yaptığı dev organizasyonlarla Türkiye’nin şekillenmesinde büyük rol oynamıştır. Yurt sathına yayılmış güçlü teşkilât yapısıyla bugün Türkiye’nin en önemli STK’larından birisidir. Kocaeli şube başkanlığını da uzun yıllardır başarıyla sürdüren değerli dostumuz ve arkadaşımız Sayın Fevzi Utaş’ın ve yönetiminin de gayretleri ve çalışmaları, bu anlamda takdire şayandır. Partimizin İl Yönetimi’nde de İlim Yayma Cemiyeti’nden arkadaşlarımızın bulunması bizlere güç vermektedir. İnanıyorum ki, ülkemizin güzel günleri yakındır. İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi’nin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz” dedi. Cemiyet Başkanı Utaş da nazik ziyaretleri için DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’a ve ziyarete gelen Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti ve karşılıklı hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.