DEVA Partisi ile Gebze Kaymakamlığı arasında neler oluyor?

Siyaset 25.04.2021 - 19:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3413+ kez okundu.
 

DEVA Partisi ile Gebze Kaymakamlığı arasında neler oluyor?

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç kamu görevlilerinin partili gibi değil, devlet memuru olduklarının bilinciyle hareket etmesi gerektiğini, aksi durumda yasal yolları kullanacaklarını açıkladı
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç kamu görevlilerinin partili gibi değil, devlet memuru olduklarının bilinciyle hareket etmesi gerektiğini, aksi durumda yasal yolları kullanacaklarını açıkladı   Geçen yıl kurulan ve hızla teşkilâtlanmasını tamamlayarak ülkenin en iddialı partisi haline gelen ve de Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, bazı devlet memurlarının siyasi partiler arası ayrımcı uygulama yaptığını belirtti. En son olarak Gebze’de bunu yaşadıklarını ifade etti.   Millî bayramlarda çeşitli yollarla resmi törenlerin dışında tutulmaya çalışıldıklarının altını çizdi. Bunun topluma yönelik ‘maksatlı bir algı projesi’ olduğunun altını çizen DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Kamu görevlilerimiz, bir partinin temsilcisi gibi değil, devlet memuru olduklarının bilinciyle hareket etmek durumundalar. Aksi halde, bunun hukuki sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaklardır.   KİMSE MİLLETTEN BÜYÜK DEĞİLDİR   Bütün ilçelerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi törenlerine katılmak için başvuru yaptıkları halde, cevaben korona tedbirleri öne sürülerek sadece TBMM’de grubu bulunan partilerin katılabileceği öne sürülerek izin verilmedi. Malûm süreç göz önüne alındığında arkadaşlarımızla bunu anlayışla karşıladıydık.   Ancak 23 Nisan günü gördük ki, Atatürk anıtına çelenk koymak için neredeyse kim varsa çağrılmış ve kongreleri gibi lebaleb bir tören düzenlemişler.   Sayın Kaymakamlarımızı ve Valimizi, millî iradeye ve demokrasiye saygılı olmaya davet ediyoruz. Hiç kimse, kendini aziz milletimizden daha yukarıda görmesin; söz de, karar da milletindir. Sonuç olarak sandıkta bu zihniyet tasfiye olacaktır. Bunların yasal sürecinin takipçisi olduğumuzu, kamuoyuna saygıyla bildiririz...” dedi.
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç kamu görevlilerinin partili gibi değil, devlet memuru olduklarının bilinciyle hareket etmesi gerektiğini, aksi durumda yasal yolları kullanacaklarını açıkladı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç kamu görevlilerinin partili gibi değil, devlet memuru olduklarının bilinciyle hareket etmesi gerektiğini, aksi durumda yasal yolları kullanacaklarını açıkladı

 

Geçen yıl kurulan ve hızla teşkilâtlanmasını tamamlayarak ülkenin en iddialı partisi haline gelen ve de Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, bazı devlet memurlarının siyasi partiler arası ayrımcı uygulama yaptığını belirtti. En son olarak Gebze’de bunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Millî bayramlarda çeşitli yollarla resmi törenlerin dışında tutulmaya çalışıldıklarının altını çizdi. Bunun topluma yönelik ‘maksatlı bir algı projesi’ olduğunun altını çizen DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Kamu görevlilerimiz, bir partinin temsilcisi gibi değil, devlet memuru olduklarının bilinciyle hareket etmek durumundalar. Aksi halde, bunun hukuki sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaklardır.

 

KİMSE MİLLETTEN BÜYÜK DEĞİLDİR

 

Bütün ilçelerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi törenlerine katılmak için başvuru yaptıkları halde, cevaben korona tedbirleri öne sürülerek sadece TBMM’de grubu bulunan partilerin katılabileceği öne sürülerek izin verilmedi. Malûm süreç göz önüne alındığında arkadaşlarımızla bunu anlayışla karşıladıydık.

 

Ancak 23 Nisan günü gördük ki, Atatürk anıtına çelenk koymak için neredeyse kim varsa çağrılmış ve kongreleri gibi lebaleb bir tören düzenlemişler.

 

Sayın Kaymakamlarımızı ve Valimizi, millî iradeye ve demokrasiye saygılı olmaya davet ediyoruz. Hiç kimse, kendini aziz milletimizden daha yukarıda görmesin; söz de, karar da milletindir. Sonuç olarak sandıkta bu zihniyet tasfiye olacaktır. Bunların yasal sürecinin takipçisi olduğumuzu, kamuoyuna saygıyla bildiririz...” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.