DEVA Partisi Gebze ilçe başkanı Kapanmayı beğenmedi

Siyaset 27.04.2021 - 09:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2153+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Gebze ilçe başkanı Kapanmayı beğenmedi

Kendi “bilim kurulu üyeleriniz” dahi defalarca uyardı...Muhalefet söyledi...Sayın Ali Babacan tek tek izah etti, ders verdi...
Kendi “bilim kurulu üyeleriniz” dahi defalarca uyardı... Muhalefet söyledi... Sayın Ali Babacan tek tek izah etti, ders verdi... Dinlemediniz...Takmadınız... Lebaleb kongreler yaptınız...   Milletin arasını metre ile ölçerken, kongrelerde “zıplatmacılık” oynadınız...  İnsanlar anne/babalarının cenazesini bile içi kan ağlayarak, bir kaç kişi ile kaldırırken, mesafeyi hiçe sayan cenazelere katıldınız,  Sonra yüzünüz kızarmadan yine halkı, 84 milyonu suçladınız!!! Şimdi ne oldu!!! TAM KAPANMA! Müsebbibi kim ? Siz ? Bedeli kim ödüyor ? Biz ? • Peki, belki de aylarca geciken bu tam kapanma esnasında gündelik çalışan vatandaş ne yiyecek ne içecek? Düşündünüz mü? • Kiralar nasıl ödenecek, kredi borçları, taksitler, vergiler... Kim nasıl ödeyecek? Düşündünüz mü? • Aylardır evine ekmek götüremeyen, artık sıfırı tüketen küçük esnaf ne yapsın bu tam kapanmada? Mesela bir öneriniz var mı? • Tam kapanma! Eyvallah da bankalar neden açık? Kredi kartı borçları neden ötelenmiyor?  Faturalar kendi kendine mi ödenecek? • Binlerce insanımız öldükten sonra,  esnafımız bittikten sonra,  Tam Kapanma ile ne olacak sandınız? • Pandemi ile mücadeleyi dahi “siyasi ranta çevirme” hesabına düştünüz!!! Siz yine “rant” düşünürken, millet bedel ödüyor! Kontrolü iyice kaybettiniz! Savruldunuz! YÖNETEMİYORSUNUZ!!!
Kendi “bilim kurulu üyeleriniz” dahi defalarca uyardı...Muhalefet söyledi...Sayın Ali Babacan tek tek izah etti, ders verdi...

Kendi “bilim kurulu üyeleriniz” dahi defalarca uyardı...
Muhalefet söyledi...
Sayın Ali Babacan tek tek izah etti, ders verdi...

Dinlemediniz...Takmadınız...

Lebaleb kongreler yaptınız...  
Milletin arasını metre ile ölçerken, kongrelerde “zıplatmacılık” oynadınız... 
İnsanlar anne/babalarının cenazesini bile içi kan ağlayarak, bir kaç kişi ile kaldırırken, mesafeyi hiçe sayan cenazelere katıldınız, 
Sonra yüzünüz kızarmadan yine halkı, 84 milyonu suçladınız!!!

Şimdi ne oldu!!!
TAM KAPANMA!

Müsebbibi kim ?
Siz ?
Bedeli kim ödüyor ?
Biz ?

• Peki, belki de aylarca geciken bu tam kapanma esnasında gündelik çalışan vatandaş ne yiyecek ne içecek? Düşündünüz mü?

• Kiralar nasıl ödenecek, kredi borçları, taksitler, vergiler... Kim nasıl ödeyecek? Düşündünüz mü?

• Aylardır evine ekmek götüremeyen, artık sıfırı tüketen küçük esnaf ne yapsın bu tam kapanmada? Mesela bir öneriniz var mı?

• Tam kapanma! Eyvallah da bankalar neden açık? Kredi kartı borçları neden ötelenmiyor? 
Faturalar kendi kendine mi ödenecek?

• Binlerce insanımız öldükten sonra, 
esnafımız bittikten sonra, 
Tam Kapanma ile ne olacak sandınız?

• Pandemi ile mücadeleyi dahi “siyasi ranta çevirme” hesabına düştünüz!!!
Siz yine “rant” düşünürken, millet bedel ödüyor!

Kontrolü iyice kaybettiniz!
Savruldunuz!

YÖNETEMİYORSUNUZ!!!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.