Deva Partisi Çayırova ilçe Başkanı Servet Günay'ı makamında ziyaret etti.

Çayırova 13.02.2021 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2569+ kez okundu.
 

Deva Partisi Çayırova ilçe Başkanı Servet Günay'ı makamında ziyaret etti.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ; Adalet ve Kalkınma Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Kaya ve Ensar Emir’de Başkan Saraç’a eşlik etti. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve yönetimi 11  Şubat Perşembe günü Adalet ve Kalkınma  Partisi Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay  ve yönetimini ziyaret etti.     Başkan; Günay  Deva Partisi  Çayırova  Teşkilatına yaptıkları ziyaret sebebiyle teşekkür ederim dedi. Günay  konuşmasında;  Deva Partisi  ve İlçe Yönetimine hayırlı olsun temennilerini de iletti. Saraç; program da yaptığı konuşma da İlçemizin ve Ülkemizin Pandemi ve Ekonomik kriz nedeniyle zor  günler geçirdiği bu dönemde kendilerini misafir eden Servet Bey ve yönetimine  iyi dilekleri ve nezaketi için  teşekkür ederim. dedi.    
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ; Adalet ve Kalkınma Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Kaya ve Ensar Emir’de Başkan Saraç’a eşlik etti.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve yönetimi 11  Şubat Perşembe günü Adalet ve Kalkınma  Partisi Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay  ve yönetimini ziyaret etti. 

  

Başkan; Günay  Deva Partisi  Çayırova  Teşkilatına yaptıkları ziyaret sebebiyle teşekkür ederim dedi. Günay  konuşmasında;  Deva Partisi  ve İlçe Yönetimine hayırlı olsun temennilerini de iletti.

Saraç; program da yaptığı konuşma da İlçemizin ve Ülkemizin Pandemi ve Ekonomik kriz nedeniyle zor  günler geçirdiği bu dönemde kendilerini misafir eden Servet Bey ve yönetimine  iyi dilekleri ve nezaketi için  teşekkür ederim. dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.