Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ Ramazan Ayına özel bir mesaj yayınladı

Çayırova 11.04.2021 - 21:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2963+ kez okundu.
 

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ Ramazan Ayına özel bir mesaj yayınladı

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ yaklaşan Ramazan Ayı ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı:
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ 13 Nisan Salı günü başlayacak olan Ramazan Ayı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklama da Başkan SARAÇ şu ifadelere yer verdi. Mübarek 3 ayların sonuncusu Ramazan-ı Şerif ayı 13 Nisan Salı günü başlıyor. Başı rahmet ortası mağfiret sonu kurtuluş olan Ramazan ayı hepimize mübarek olsun. İnsanlığın kurtuluş reçetesi; Kuran- Kerimin indiriliş gecesi olan Kadir Gecesi’nide Miladi takvime göre 8 Mayıs Cumartesi günü idrak edeceğiz. Ülkemiz ve bölgemiz Pandemi ve Ekonomik kriz sebebiyle çok ağır ve zor bir dönemden geçiyor. Özellikle Ekonomik kriz daha da derinleşerek her vatandaşımızın hayatını derinden sarsıyor. Son yıllar da iyice gerginleşen siyasetin; ötekileştiren, kutuplaştıran ayrıştıran nobran dilinin , kriz ve pandemi gibi  olumsuzlukların ;  bu mübarek ayın ve Kadir gecesi’nin  hürmetine son bulmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle  mübarek Ramazan ayının bölgemize, ilimize, Ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ yaklaşan Ramazan Ayı ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı:

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ 13 Nisan Salı günü başlayacak olan Ramazan Ayı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklama da Başkan SARAÇ şu ifadelere yer verdi.

Mübarek 3 ayların sonuncusu Ramazan-ı Şerif ayı 13 Nisan Salı günü başlıyor. Başı rahmet ortası mağfiret sonu kurtuluş olan Ramazan ayı hepimize mübarek olsun. İnsanlığın kurtuluş reçetesi; Kuran- Kerimin indiriliş gecesi olan Kadir Gecesi’nide Miladi takvime göre 8 Mayıs Cumartesi günü idrak edeceğiz. Ülkemiz ve bölgemiz Pandemi ve Ekonomik kriz sebebiyle çok ağır ve zor bir dönemden geçiyor. Özellikle Ekonomik kriz daha da derinleşerek her vatandaşımızın hayatını derinden sarsıyor. Son yıllar da iyice gerginleşen siyasetin; ötekileştiren, kutuplaştıran ayrıştıran nobran dilinin , kriz ve pandemi gibi  olumsuzlukların ;  bu mübarek ayın ve Kadir gecesi’nin  hürmetine son bulmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle  mübarek Ramazan ayının bölgemize, ilimize, Ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.