DEVA Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’ndan, Başiskele Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

Siyaset 02.06.2021 - 10:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2150+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’ndan, Başiskele Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

DEVA Partisi Başiskele İlçe Başkanı Av.Görkem Bora Taner ve Yönetim Kurulu Üyeler ile, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altundaş ve Yönetimi’ne yeni yönetimlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
DEVA Partisi Başiskele İlçe Başkanı Av.Görkem Bora Taner ve Yönetim Kurulu Üyeler ile, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altundaş ve Yönetimi’ne yeni yönetimlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Muhtarlarımızın faaliyetleri ve İlçemizdeki çalışmalarla ilgili istişareler yapıldı. İlçe Başkanı Görkem Bora Taner; “Pandemi döneminde muhtarlarımızın azami gayreti sonucunda koronavirüs ile mücadelede olumlu gelişmeler sağlanmıştır” diyerek ilçemizdeki muhtarların bu süreçte kamu tarafından da desteklenmesi ve yalnız bırakılmaması gerektiğini bildirdi. İlçe Başkan Yardımcısı Celal Özkaraaslan da, kamu desteği ile muhtarların çalışmalarının desteklenmesi gerektiğini ve muhtarlarımızın mahallelerdeki etkinlikleri nedeniyle organize şekilde çalışılması gerektiğini belirtti. Başkan Taner; “Muhtarlarımız ile istişarelerimizi sürdüreceğiz” diyerek yerelde her zaman desteğe hazır olduklarını paylaştı.
DEVA Partisi Başiskele İlçe Başkanı Av.Görkem Bora Taner ve Yönetim Kurulu Üyeler ile, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altundaş ve Yönetimi’ne yeni yönetimlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

DEVA Partisi Başiskele İlçe Başkanı Av.Görkem Bora Taner ve Yönetim Kurulu Üyeler ile, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altundaş ve Yönetimi’ne yeni yönetimlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Muhtarlarımızın faaliyetleri ve İlçemizdeki çalışmalarla ilgili istişareler yapıldı.

İlçe Başkanı Görkem Bora Taner; “Pandemi döneminde muhtarlarımızın azami gayreti sonucunda koronavirüs ile mücadelede olumlu gelişmeler sağlanmıştır” diyerek ilçemizdeki muhtarların bu süreçte kamu tarafından da desteklenmesi ve yalnız bırakılmaması gerektiğini bildirdi.

İlçe Başkan Yardımcısı Celal Özkaraaslan da, kamu desteği ile muhtarların çalışmalarının desteklenmesi gerektiğini ve muhtarlarımızın mahallelerdeki etkinlikleri nedeniyle organize şekilde çalışılması gerektiğini belirtti.

Başkan Taner; “Muhtarlarımız ile istişarelerimizi sürdüreceğiz” diyerek yerelde her zaman desteğe hazır olduklarını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.