Denizli Mahallesinde eve giren yılan korkuttu

3.Sayfa 11.06.2021 - 22:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2680+ kez okundu.
 

Denizli Mahallesinde eve giren yılan korkuttu

Gebze'de bir eve giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak, yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı.
Gebze Denizli mahallesinde  bir eve giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak, yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı. Edinilen bilgiye göre olay,  Denizli Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan bir evin içerisine yılan girdi.   Yılanı fark eden vatandaşlar, telaşa kapılarak durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, evin içindeki yılanı yakalayabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının ardından yılan, yakalanarak evin içerisinden çıkarıldı. Ekipler, yılanı daha sonra evden uzaklaştırarak yeniden doğal yaşam alanına bıraktı.  
Gebze'de bir eve giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak, yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı.

Gebze Denizli mahallesinde  bir eve giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak, yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre olay,  Denizli Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir evde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan bir evin içerisine yılan girdi.

 

Yılanı fark eden vatandaşlar, telaşa kapılarak durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, evin içindeki yılanı yakalayabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının ardından yılan, yakalanarak evin içerisinden çıkarıldı. Ekipler, yılanı daha sonra evden uzaklaştırarak yeniden doğal yaşam alanına bıraktı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.