Darica'da zabıta bayram öncesi denetimi arttırdı..

16.08.2018 - 12:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3292+ kez okundu.
 

Darica'da zabıta bayram öncesi denetimi arttırdı..

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Kurban Bayramı öncesi özellikle gıda ve üretim üzerine faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.
Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı öncesi denetim ekiplerimizin sayısını artırarak, vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik gıda tüketmelerinin sağlanması için ilçemizde bulunan fırın, restaurant, pastane, market ve gayrı sıhhi işyeri denetime tabi tutulmaktadır. Denetimlerde özellikle gıda malzemelerinin depolama alanlarının hijyen kurallarına uygun olup olmadığı kontrol edilirken, ayrıca çalışanların iş önlükleri, boneler ve genel temizlik şartlarına uyulup uymadığı da denetimlerden geçirilerek hijyenik şartlara uygun uymayan işyerlerine gerekli uyarılar yapılarak haklarında yasal işlem uygulanmıştır. ”denildi. Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerde genel olarak işletmelerin kurallara uyduğu, ancak bazı işletmelerde tespit edilen küçük aksaklıklar dolayısıyla gerekli cezai müeyyidelerin uygulandığı ifade edilerek Kurban Bayramı boyunca denetlemelerin devam edeceği belirtildi.
Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Kurban Bayramı öncesi özellikle gıda ve üretim üzerine faaliyet gösteren işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı öncesi denetim ekiplerimizin sayısını artırarak, vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik gıda tüketmelerinin sağlanması için ilçemizde bulunan fırın, restaurant, pastane, market ve gayrı sıhhi işyeri denetime tabi tutulmaktadır. Denetimlerde özellikle gıda malzemelerinin depolama alanlarının hijyen kurallarına uygun olup olmadığı kontrol edilirken, ayrıca çalışanların iş önlükleri, boneler ve genel temizlik şartlarına uyulup uymadığı da denetimlerden geçirilerek hijyenik şartlara uygun uymayan işyerlerine gerekli uyarılar yapılarak haklarında yasal işlem uygulanmıştır. ”denildi.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerde genel olarak işletmelerin kurallara uyduğu, ancak bazı işletmelerde tespit edilen küçük aksaklıklar dolayısıyla gerekli cezai müeyyidelerin uygulandığı ifade edilerek Kurban Bayramı boyunca denetlemelerin devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.