Darıca'da yangın

3.Sayfa 26.08.2021 - 11:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3405+ kez okundu.
 

Darıca'da yangın

Tadilat yapılan binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü
KOCAELİ(AA) -Olay dün  Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 4 katlı bir binanın çatısında yapılan tadilat sırasında meydana geldi Fevzi Çakmak Mahallesi Eğitim Sokak'taki bir apartmanın çatısında, izolasyon çalışması sırasında çıkan alevlerin etrafa sıçraması sonucu yangın çıktı. Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi tarafından söndürüldü. Sağlık ekiplerinin de önlem amaçlı hazır beklediği olay yerindeki yangın, kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle binanın çatısında hasar meydana geldi.  
Tadilat yapılan binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü

KOCAELİ(AA) -Olay dün  Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 4 katlı bir binanın çatısında yapılan tadilat sırasında meydana geldi

Fevzi Çakmak Mahallesi Eğitim Sokak'taki bir apartmanın çatısında, izolasyon çalışması sırasında çıkan alevlerin etrafa sıçraması sonucu yangın çıktı.

Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi tarafından söndürüldü.

Sağlık ekiplerinin de önlem amaçlı hazır beklediği olay yerindeki yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın nedeniyle binanın çatısında hasar meydana geldi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.