Darıca'da çalıştığı iş yerine ait demirleri çalan çalışan yakalandı

3.Sayfa 19.04.2021 - 00:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3348+ kez okundu.
 

Darıca'da çalıştığı iş yerine ait demirleri çalan çalışan yakalandı

Kocaeli'de nakliye için yüklenen 26 ton demiri çaldıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de çalıştığı şirketin demir yükünü çalarak sattığı ileri sürülen sürücü ile yükün satışında aracılık yaptığı iddia edilen iki kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Darıca ilçesinde polise şikayette bulunan U.Y, 13 Nisan'da 196 bin lira değerinde 26 tonluk demiri nakliyesi için araca yükledikten sonra şirketinde şoför olarak çalıştırdığı M.F'ye ulaşamadıklarını ve demirlerin teslim edilmediğini bildirdi. İlçe Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada, demirlerin 100 bin lira karşılığında Balıkesir'de satıldığı tespit edildi. Şüpheli M.F. ile aracı oldukları belirlenen U.E. ve Ş.B. gözaltına alındı.  
Kocaeli'de nakliye için yüklenen 26 ton demiri çaldıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de çalıştığı şirketin demir yükünü çalarak sattığı ileri sürülen sürücü ile yükün satışında aracılık yaptığı iddia edilen iki kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Darıca ilçesinde polise şikayette bulunan U.Y, 13 Nisan'da 196 bin lira değerinde 26 tonluk demiri nakliyesi için araca yükledikten sonra şirketinde şoför olarak çalıştırdığı M.F'ye ulaşamadıklarını ve demirlerin teslim edilmediğini bildirdi.

İlçe Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada, demirlerin 100 bin lira karşılığında Balıkesir'de satıldığı tespit edildi.

Şüpheli M.F. ile aracı oldukları belirlenen U.E. ve Ş.B. gözaltına alındı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.