Darıca'da ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü

3.Sayfa 10.08.2021 - 23:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2640+ kez okundu.
 

Darıca'da ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Alınan bilgiye göre, Eskihisar Feribot İskelesi yolu üzerindeki ağaçlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yangında yaklaşık 2 dönüm ağaçlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.  
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Eskihisar Feribot İskelesi yolu üzerindeki ağaçlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

Yangında yaklaşık 2 dönüm ağaçlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.