Darıca Belediyesi üniversite öğrencilerinin yanında

Darıca 07.08.2021 - 00:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1954+ kez okundu.
 

Darıca Belediyesi üniversite öğrencilerinin yanında

Darıca Belediyesi, ‘öğrenci dostu’ uygulamalarla ilçede okuyan öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz hazırlık kursu düzenleyen Darıca Belediyesi, YKS sonrası da üniversite tercihi yapacak öğrenciler için Rehberlik ve Danışmanlık hizmeti başlattı.
Darıca Belediyesi’nin YKS sonrası üniversite tercihi yapacak öğrencilere yönelik Üniversite Tercih Danışmanlığı Hizmeti başladı. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nin ikinci katında oluşturulan Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi’ne başvuran öğrenciler doğru tercih için ücretsiz danışmanlık hizmet alabilecek. 5-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri için Darıcalı öğrencilerin en doğru tercihi yapabilmesi için hizmete başlayan Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi’ne ücretsiz olarak bütün öğrenciler başvurabilecek. Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi ile gençlerin geleceğe daha iyi bir şekilde adım atmalarının sağlanması amaçlanıyor. BIYIK: “ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ” Darıca Belediyesi olarak öğrencileri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Rehberlik ve Danışmanlık Merkezimizde görev alan alanında uzman rehber öğretmenlerimizle bu hizmetimiz 20 Ağustos’a kadar devam edecek. Biz sadece kendi öğrencilerimize değil, Darıca’daki tüm öğrencilere tercih konusunda destek vermeyi amaçladık. Öğrencilerimizin gelecekleri için önemli bir dönüm noktası olan tercih sürecinde yanında olarak en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Darıca Belediyesi, ‘öğrenci dostu’ uygulamalarla ilçede okuyan öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz hazırlık kursu düzenleyen Darıca Belediyesi, YKS sonrası da üniversite tercihi yapacak öğrenciler için Rehberlik ve Danışmanlık hizmeti başlattı.

Darıca Belediyesi’nin YKS sonrası üniversite tercihi yapacak öğrencilere yönelik Üniversite Tercih Danışmanlığı Hizmeti başladı. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nin ikinci katında oluşturulan Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi’ne başvuran öğrenciler doğru tercih için ücretsiz danışmanlık hizmet alabilecek. 5-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri için Darıcalı öğrencilerin en doğru tercihi yapabilmesi için hizmete başlayan Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi’ne ücretsiz olarak bütün öğrenciler başvurabilecek. Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi ile gençlerin geleceğe daha iyi bir şekilde adım atmalarının sağlanması amaçlanıyor.

BIYIK: “ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Darıca Belediyesi olarak öğrencileri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Rehberlik ve Danışmanlık Merkezimizde görev alan alanında uzman rehber öğretmenlerimizle bu hizmetimiz 20 Ağustos’a kadar devam edecek. Biz sadece kendi öğrencilerimize değil, Darıca’daki tüm öğrencilere tercih konusunda destek vermeyi amaçladık. Öğrencilerimizin gelecekleri için önemli bir dönüm noktası olan tercih sürecinde yanında olarak en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.