Darıca Belediyesi, Türkiye Şampiyonası’na 18 sporcu ile katılıyor

Darıca 13.07.2021 - 17:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2309+ kez okundu.
 

Darıca Belediyesi, Türkiye Şampiyonası’na 18 sporcu ile katılıyor

Spora ve sporcuya her türlü desteği veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın spor kenti Darıca hedefi doğrultusunda her geçen gün Darıca’dan yeni şampiyonlar yetişiyor. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, U21 Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine 18 sporcu ile katılıyor.
Spor kenti Darıca hedefi ile spora ve sporcuya tam destek veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçeye yeni spor tesisleri kazandırılması için çalışmalar aralıksız sürerken yeni şampiyonlar yetişmesinin de temelleri atılıyor. Tokyo Olimpiyatlarına sporcu gönderme gururunu yaşayan Darıca Belediyesi, bir yandan da yeni gençleri ülke sporuna kazandırmak için çalışıyor. 18 SPORCU ŞAMPİYONAYA KATILIYOR 13-18 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenecek olan Ümit Genç U21 Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ne Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü 18 sporcu ile katılıyor. Şampiyonaya en fazla sporcu gönderen takımlar arasında yer alan Darıca Belediyesi, birçok sporcudan derece bekliyor. BAŞKAN BIYIK TEBRİK ETTİ Her geçen gün başarılarına yenilerini ekleyen Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nü tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bizim çocuklara güvendiğini ve genç sporculardan madalya beklediğini ifade ederek “Darıca Belediyesi olarak spora desteğimiz artarak devam edecek. Olimpiyatlara katılan milli gururumuz Eray Şamdan gibi yeni şampiyonlar çıkarmak ve bizim çocuklarla başarıyı yakalamak istiyoruz. Bu doğrultuda yatırımlarımız devam ediyor. Bizim çocuklarımıza güveniyoruz. İnanıyorum ki Ümit Genç U21 Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ne katılan sporcularımız güzel sonuçlarla ilçemize dönecek ve biz de onların başarısını hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.  
Spora ve sporcuya her türlü desteği veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın spor kenti Darıca hedefi doğrultusunda her geçen gün Darıca’dan yeni şampiyonlar yetişiyor. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, U21 Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine 18 sporcu ile katılıyor.

Spor kenti Darıca hedefi ile spora ve sporcuya tam destek veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçeye yeni spor tesisleri kazandırılması için çalışmalar aralıksız sürerken yeni şampiyonlar yetişmesinin de temelleri atılıyor. Tokyo Olimpiyatlarına sporcu gönderme gururunu yaşayan Darıca Belediyesi, bir yandan da yeni gençleri ülke sporuna kazandırmak için çalışıyor.

18 SPORCU ŞAMPİYONAYA KATILIYOR

13-18 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenecek olan Ümit Genç U21 Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ne Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü 18 sporcu ile katılıyor. Şampiyonaya en fazla sporcu gönderen takımlar arasında yer alan Darıca Belediyesi, birçok sporcudan derece bekliyor.

BAŞKAN BIYIK TEBRİK ETTİ

Her geçen gün başarılarına yenilerini ekleyen Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nü tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bizim çocuklara güvendiğini ve genç sporculardan madalya beklediğini ifade ederek “Darıca Belediyesi olarak spora desteğimiz artarak devam edecek. Olimpiyatlara katılan milli gururumuz Eray Şamdan gibi yeni şampiyonlar çıkarmak ve bizim çocuklarla başarıyı yakalamak istiyoruz. Bu doğrultuda yatırımlarımız devam ediyor. Bizim çocuklarımıza güveniyoruz. İnanıyorum ki Ümit Genç U21 Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ne katılan sporcularımız güzel sonuçlarla ilçemize dönecek ve biz de onların başarısını hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.