Darıca Belediyesi işçisiyle güçlü

Darıca 05.02.2021 - 13:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2806+ kez okundu.
 

Darıca Belediyesi işçisiyle güçlü

Darıca Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sona gelindi. İşçinin yanında olduğunu hissettiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, işçinin yüzünü güldürdü.
Darıca Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sona gelinirken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve sendika temsilcileriyle yapılan son toplantıda anlaşma sağlandı. İşçinin her zaman yanında olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, anlaşma sonrası açıklama yaparak yeni sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. İşçinin hakkını verdikleri için mutlu olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, şu ifadelere yer verdi: “Darıca Belediyesi işçisiyle güçlü. Canla başla çalışan emekçi kardeşlerimiz için onların yüzlerini güldürmek, refah düzeylerini ve yaşam standartlarını arttırmak adına yoğun ve titiz bir çalışmanın sonucunda toplu iş sözleşmesini nihayete erdirdik. Belediyemizin imkanları ölçüsünde şartlarımızı zorlayarak en iyi ücreti vermeye çalıştık. Darıca Belediyesi olarak işçinin alın teri kurumadan hakkını verin anlayışıyla hareket ederek sürecin başından bugüne kadar her zaman işçimizin yanında olmaya gayret ettik. Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve sendika temsilcilerine sürecin başından beri sergiledikleri tutum nedeniyle teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz Darıca Belediyesine ve tüm çalışan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.”
Darıca Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sona gelindi. İşçinin yanında olduğunu hissettiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, işçinin yüzünü güldürdü.

Darıca Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde sona gelinirken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve sendika temsilcileriyle yapılan son toplantıda anlaşma sağlandı. İşçinin her zaman yanında olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, anlaşma sonrası açıklama yaparak yeni sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

İşçinin hakkını verdikleri için mutlu olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, şu ifadelere yer verdi: “Darıca Belediyesi işçisiyle güçlü. Canla başla çalışan emekçi kardeşlerimiz için onların yüzlerini güldürmek, refah düzeylerini ve yaşam standartlarını arttırmak adına yoğun ve titiz bir çalışmanın sonucunda toplu iş sözleşmesini nihayete erdirdik.

Belediyemizin imkanları ölçüsünde şartlarımızı zorlayarak en iyi ücreti vermeye çalıştık.

Darıca Belediyesi olarak işçinin alın teri kurumadan hakkını verin anlayışıyla hareket ederek sürecin başından bugüne kadar her zaman işçimizin yanında olmaya gayret ettik.

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve sendika temsilcilerine sürecin başından beri sergiledikleri tutum nedeniyle teşekkür ediyorum.

Sözleşmemiz Darıca Belediyesine ve tüm çalışan kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.