Darıca belediyesi duyuruları

Darıca 09.03.2021 - 20:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2462+ kez okundu.
 

Darıca belediyesi duyuruları

Darıca Belediyesi, son günlerde kendilerini belediye adına gönüllü çalışıyoruz diye tanıtan ve “engelliler için akülü araç veriyoruz” diyerek para isteyenlere karşı vatandaşları uyararak dikkatli olmaya davet etti.
Belediyenin sosyal yardımları kendi bünyesinde yaptığının ve para talep edilmediğinin hatırlatıldığı açıklamada son günlerde şikayetlerin arttığı ifade edilerek “Darıca Belediyesi olarak vatandaşlardan hiçbir şekilde para talebinde bulunmamaktayız.     Son günlerde kendilerini belediye adına gönüllü çalıştıklarını tanıtarak engelli vatandaşların evlerine gidip akülü araba vereceklerini söyleyerek para talep eden kişilerin olduğu yönünde ihbarlar almaktayız.     Belediye adına gönüllü çalıştıklarını iddia ederek para talep eden kişilere itibar edilmemesini ve bu tür kişileri hemen güvenlik güçlerine bildirmenizi önemle rica ederiz. Bu tür ve benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını tavsiye ederiz” denildi.
Darıca Belediyesi, son günlerde kendilerini belediye adına gönüllü çalışıyoruz diye tanıtan ve “engelliler için akülü araç veriyoruz” diyerek para isteyenlere karşı vatandaşları uyararak dikkatli olmaya davet etti.

Belediyenin sosyal yardımları kendi bünyesinde yaptığının ve para talep edilmediğinin hatırlatıldığı açıklamada son günlerde şikayetlerin arttığı ifade edilerek “Darıca Belediyesi olarak vatandaşlardan hiçbir şekilde para talebinde bulunmamaktayız.

 

 

Son günlerde kendilerini belediye adına gönüllü çalıştıklarını tanıtarak engelli vatandaşların evlerine gidip akülü araba vereceklerini söyleyerek para talep eden kişilerin olduğu yönünde ihbarlar almaktayız.

 

 

Belediye adına gönüllü çalıştıklarını iddia ederek para talep eden kişilere itibar edilmemesini ve bu tür kişileri hemen güvenlik güçlerine bildirmenizi önemle rica ederiz. Bu tür ve benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını tavsiye ederiz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.