Darıca belediye Başkanı Bıyık’tan Kurban Bayramı mesajı

Darıca 19.07.2021 - 00:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2090+ kez okundu.
 

Darıca belediye Başkanı Bıyık’tan Kurban Bayramı mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Darıcalıların ve İslam aleminin bayramını kutladı.
Darıcalıları bayramın ikinci günü gerçekleşecek olan Kent Bayramlaşması’na davet eden Başkan Muzaffer Bıyık, bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için kurallara uyulmasını istedi ve mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mübarek Kurban Bayramı’nın, milletimizle birlikte tüm İslam Âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Kurban, Allah’a itaat ve teslimiyet şuuru ile ibadet etmenin ve O’nun rızası uğruna gösterilen fedakârlığın en güzel ifadesidir. Milli ve manevi duygularımızın pekiştiği, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiği, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme gibi güzel hasletlerin zirveye çıktığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramları bir fırsat olarak görmeli, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız.  Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bayram süresince de gece gündüz demeden canla başla çalışacağız. Sizlerden dileğim bayram sevincinizin acıya dönüşmemesi için alınan kurallara uymaya özen göstermenizdir. Hiçbir şey, insan hayatından daha önemli değildir. Aşırı hızdan uzak duralım ve bayramda trafik kurallarına uyalım. Bütün Darıcalı hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlıyor ve hep birlikte bayram coşkusunu paylaşmak için bayramın ikinci günü saat 11.00’da Çınaraltı Meydanı’nda gerçekleşecek olan Kent Bayramlaşması’na davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni eder, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Darıcalıların ve İslam aleminin bayramını kutladı.

Darıcalıları bayramın ikinci günü gerçekleşecek olan Kent Bayramlaşması’na davet eden Başkan Muzaffer Bıyık, bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için kurallara uyulmasını istedi ve mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mübarek Kurban Bayramı’nın, milletimizle birlikte tüm İslam Âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Kurban, Allah’a itaat ve teslimiyet şuuru ile ibadet etmenin ve O’nun rızası uğruna gösterilen fedakârlığın en güzel ifadesidir. Milli ve manevi duygularımızın pekiştiği, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiği, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme gibi güzel hasletlerin zirveye çıktığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramları bir fırsat olarak görmeli, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız.  Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bayram süresince de gece gündüz demeden canla başla çalışacağız. Sizlerden dileğim bayram sevincinizin acıya dönüşmemesi için alınan kurallara uymaya özen göstermenizdir. Hiçbir şey, insan hayatından daha önemli değildir. Aşırı hızdan uzak duralım ve bayramda trafik kurallarına uyalım.

Bütün Darıcalı hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlıyor ve hep birlikte bayram coşkusunu paylaşmak için bayramın ikinci günü saat 11.00’da Çınaraltı Meydanı’nda gerçekleşecek olan Kent Bayramlaşması’na davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni eder, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.