DARICA ve ÇAYIROVA'da kumar oynayan 24 kişiye para cezası uygulandı

3.Sayfa 10.05.2021 - 01:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2290+ kez okundu.
 

DARICA ve ÇAYIROVA'da kumar oynayan 24 kişiye para cezası uygulandı

Kocaeli'nin Darıca ve Çayırova ilçelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ettiği ve kumar oynadığı belirlenen 24 kişiye para cezası uygulandı.
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ve Çayırova ilçelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ettiği ve kumar oynadığı belirlenen 24 kişiye para cezası uygulandı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Darıca ilçesinde kumar oynandığı belirlenen bir işletmeye operasyon düzenlendi. Operasyonda 15 kişiye, kumar oynamak ve Kovid-19 tedbirlerini ihlal etmek suçundan para cezası verildi. Ayrıca işletme sahibi hakkında da "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak" suçundan işlem başlatıldı. Çayırova ilçesinde de bir evde kumar oynandığı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Sokağa çıkma yasağını ihlal ederek kumar oynadığı belirlenen 9 kişiye, para cezası kesildi.
Kocaeli'nin Darıca ve Çayırova ilçelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ettiği ve kumar oynadığı belirlenen 24 kişiye para cezası uygulandı.

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ve Çayırova ilçelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ettiği ve kumar oynadığı belirlenen 24 kişiye para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Darıca ilçesinde kumar oynandığı belirlenen bir işletmeye operasyon düzenlendi. Operasyonda 15 kişiye, kumar oynamak ve Kovid-19 tedbirlerini ihlal etmek suçundan para cezası verildi.

Ayrıca işletme sahibi hakkında da "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak" suçundan işlem başlatıldı.

Çayırova ilçesinde de bir evde kumar oynandığı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi.

Sokağa çıkma yasağını ihlal ederek kumar oynadığı belirlenen 9 kişiye, para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.