Cumhuriyet Bayramı Cayırova’da kutlandı

Çayırova 29.10.2020 - 18:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1846+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Bayramı Cayırova’da kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. kuruluş yıl dönümü Çayırova'da coşkuyla kutlandı.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. kuruluş yıl dönümü Çayırova'da coşkuyla kutlandı.   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Çayırova Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünü gururla ve coşkuyla kutladıklarını ifade ederek, "Cumhuriyetimizin kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, tören alanında bulunan protokol üyelerinin tebriklerini kabul etti. Buradaki program 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla  düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyelerinin hediyelerini vermesiyle son buldu.     ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ     Öte yandan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, 29 Ekim'de doğan iki çocuğa doğum günü sürprizi yaptı.     Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Nazlı Kınay ile Güzeltepe İlkokulu 2. sınıfta okuyan 8 yaşındaki Çağan Çakmak'ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç,  yeni yaş yılı pastasını kesen çocuklara Türk Bayrağı hediye ettiler. 29 Ekim'de doğan çocukların mutluluklarına ortak olan Gözen ve Çiftçi, çocuklarla bir süre sohbet etti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. kuruluş yıl dönümü Çayırova'da coşkuyla kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. kuruluş yıl dönümü Çayırova'da coşkuyla kutlandı.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Çayırova Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünü gururla ve coşkuyla kutladıklarını ifade ederek, "Cumhuriyetimizin kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, tören alanında bulunan protokol üyelerinin tebriklerini kabul etti. Buradaki program 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla  düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyelerinin hediyelerini vermesiyle son buldu.

 

 

ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

 

 

Öte yandan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, 29 Ekim'de doğan iki çocuğa doğum günü sürprizi yaptı.

 

 

Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Nazlı Kınay ile Güzeltepe İlkokulu 2. sınıfta okuyan 8 yaşındaki Çağan Çakmak'ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç,  yeni yaş yılı pastasını kesen çocuklara Türk Bayrağı hediye ettiler. 29 Ekim'de doğan çocukların mutluluklarına ortak olan Gözen ve Çiftçi, çocuklarla bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.