Çiftçi, kadın meclis üyelerini ağırları

Çayırova 08.03.2021 - 20:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3189+ kez okundu.
 

Çiftçi, kadın meclis üyelerini ağırları

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çayırova Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri, Çayırova Kent Konseyi Kadın meclisi başkanı ve kent konseyi üyeleri ile bir araya geldi.
Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda, kadın meclis üyeleriyle bir süre sohbet eden, çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çiftçi, “Varlıklarıyla dünyayı güzelleştiren, emekleriyle medeniyetimizi şekillendiren, toplumun ve aile birliğimizin temel taşı olan başta şehit anneleri olmak üzere bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. Belediye olarak kadınların eğitim, kültür ve sanatsal alanda gelişmesi ve sosyalleşmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, kadınlarımıza yönelik meslek sanat edindirme kursları açtık. Anne işte, çocuk kreşte projemizin çalışmaları devam ediyor. Kadın tiyatro ekibi kurduk. Hayata geçireceğimiz kültür evinde kadınlarımızın kullanabileceği ve toplantılar yapacağı bir alan oluşturacağız. Kadınlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.   Kadın meclis üyelerinin görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Çiftçi, toplantı sonra hediye takdim ettiği meclis üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çayırova Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri, Çayırova Kent Konseyi Kadın meclisi başkanı ve kent konseyi üyeleri ile bir araya geldi.

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda, kadın meclis üyeleriyle bir süre sohbet eden, çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çiftçi, “Varlıklarıyla dünyayı güzelleştiren, emekleriyle medeniyetimizi şekillendiren, toplumun ve aile birliğimizin temel taşı olan başta şehit anneleri olmak üzere bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Belediye olarak kadınların eğitim, kültür ve sanatsal alanda gelişmesi ve sosyalleşmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, kadınlarımıza yönelik meslek sanat edindirme kursları açtık. Anne işte, çocuk kreşte projemizin çalışmaları devam ediyor. Kadın tiyatro ekibi kurduk. Hayata geçireceğimiz kültür evinde kadınlarımızın kullanabileceği ve toplantılar yapacağı bir alan oluşturacağız. Kadınlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

  Kadın meclis üyelerinin görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Çiftçi, toplantı sonra hediye takdim ettiği meclis üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.