Çiftçi’den spor kulüplerine tam destek

Çayırova 07.07.2021 - 10:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2194+ kez okundu.
 

Çiftçi’den spor kulüplerine tam destek

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve Çayırova’nın sportif başarısını yükseltmek için çalışmalar yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ’den ilçedeki amatör spor kulüplerine tam destek geldi.
Salgın öncesi bir araya geldiği Çayırova Futbol Kulüpleri Birliği ile normalleşme sürecinin başlaması yeniden buluşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın sportif başarısı ilgili değerIendirmelerde bulunduğu kulüp başkanlarının istek, talep ve önerilerini dinledi. Çayırova Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Muharrem Şen ve birlik üyesi futbol kulüplerinin başkanlarıyla Çayırova Belediyesi Merkez Sosyal tesislerinde toplantı yapan Başkan Çiftçi, sporun her branşında Çayırova’nın adını duyurmak, milli takımlara sporcu yetiştirmek için belediye olarak spor kulüplerine bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini söyledi. Spora, sporcuya ve kulüplere desteklerin tam olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, Spor kulüplerimize yazlık ve kışlık antrenman malzemesi, her takıma antrenör ve kaleci antrenörü desteği, antrenman ve hazırlık maçlarına araç tahsisi ve spor kulüplerimize eğitim desteği vereceğiz ”dedi.
Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve Çayırova’nın sportif başarısını yükseltmek için çalışmalar yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ’den ilçedeki amatör spor kulüplerine tam destek geldi.

Salgın öncesi bir araya geldiği Çayırova Futbol Kulüpleri Birliği ile normalleşme sürecinin başlaması yeniden buluşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın sportif başarısı ilgili değerIendirmelerde bulunduğu kulüp başkanlarının istek, talep ve önerilerini dinledi.

Çayırova Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Muharrem Şen ve birlik üyesi futbol kulüplerinin başkanlarıyla Çayırova Belediyesi Merkez Sosyal tesislerinde toplantı yapan Başkan Çiftçi, sporun her branşında Çayırova’nın adını duyurmak, milli takımlara sporcu yetiştirmek için belediye olarak spor kulüplerine bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini söyledi. Spora, sporcuya ve kulüplere desteklerin tam olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, Spor kulüplerimize yazlık ve kışlık antrenman malzemesi, her takıma antrenör ve kaleci antrenörü desteği, antrenman ve hazırlık maçlarına araç tahsisi ve spor kulüplerimize eğitim desteği vereceğiz ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.