Çiftçi’den Ramazan ayı mesajı

Çayırova 12.04.2021 - 11:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2234+ kez okundu.
 

Çiftçi’den Ramazan ayı mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi Ramazan ayına kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Başkan Çiftçi,” Gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının yüreklerimize huzur, evlerimize bereket, ailemize, Çayırova’mıza, ülkemize ve İslâm âlemine şifa ve hayırlar getirmesini Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. ”dedi “Koronavirüs salgını sebebiyle sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu, mukabelenin huzurunu ve Ramazan’ı bereketlendiren birçok eşsiz güzelliği bu yıl da evlerimizde yaşayacağız. “diyen Çiftçi,” İnşallah şifa ve rahmet ayı olan Ramazan ayından sonra çifte bayram edip bu salgından kademeli olarak kurtulmuş oluruz. ”ifadelerini kullandı. Çifti,” Sahuru, iftarı, teravihi, mukabelesi, Kadir Gecesi ve daha birçok feyiz ve bereketiyle bizler için büyük bir nimet ve Allah’ın yeryüzüne rahmetinin açık bir tecellisi olan bu mübarek ayı en güzel bir şekilde değerlendirip sağlıklı, huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramına bizleri ulaştırmasını Rabbimden diliyor;  tüm Çayırova’lı hemşehrilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.”
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi Ramazan ayına kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Başkan Çiftçi,” Gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının yüreklerimize huzur, evlerimize bereket, ailemize, Çayırova’mıza, ülkemize ve İslâm âlemine şifa ve hayırlar getirmesini Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. ”dedi

Koronavirüs salgını sebebiyle sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu, mukabelenin huzurunu ve Ramazan’ı bereketlendiren birçok eşsiz güzelliği bu yıl da evlerimizde yaşayacağız. “diyen Çiftçi,” İnşallah şifa ve rahmet ayı olan Ramazan ayından sonra çifte bayram edip bu salgından kademeli olarak kurtulmuş oluruz. ”ifadelerini kullandı.

Çifti,” Sahuru, iftarı, teravihi, mukabelesi, Kadir Gecesi ve daha birçok feyiz ve bereketiyle bizler için büyük bir nimet ve Allah’ın yeryüzüne rahmetinin açık bir tecellisi olan bu mübarek ayı en güzel bir şekilde değerlendirip sağlıklı, huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramına bizleri ulaştırmasını Rabbimden diliyor;  tüm Çayırova’lı hemşehrilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.