Çiftçi’den Ankara’da bir dizi ziyaret

Gündem 23.06.2021 - 23:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2577+ kez okundu.
 

Çiftçi’den Ankara’da bir dizi ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, projelerin takibi ve ilçenin kronik sorunlarına çözüm üretmek için Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ankara programına Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i ziyaret ederek başlayan Çiftçi, Metin ile projelerle ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu.       Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver ile bir araya gelen Çiftçi, çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler verdiği Suver’e, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.   Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte  AK Parti Genel Merkezi’nde Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’i  ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, projelerin takibi ve ilçenin kronik sorunlarına çözüm üretmek için Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ankara programına Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i ziyaret ederek başlayan Çiftçi, Metin ile projelerle ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

 

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver ile bir araya gelen Çiftçi, çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler verdiği Suver’e, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

 

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte  AK Parti Genel Merkezi’nde Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’i  ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.