CHP GEBZE'DE EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI

Gebze 27.03.2021 - 20:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1954+ kez okundu.
 

CHP GEBZE'DE EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Eğitim sekreterleri toplantısı Gebze İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Gebze ilçe binasında gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı İl Eğitim Sekreterliginin her ay yapmış olduğu İlçe Eğitim sekreterleri toplantısı Gebze İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Gebze ilçe binasında gerçekleştirildi.   Kocaeli İl Eğitim  Sekreteri Hikmet Koçoğlu, İl yöneticisi ve Kocaeli Parti okulu il eğitim koordinatörü Özgür Çelik ve 12 ilçenin eğitim sekreterleri ve eğitim kurulları katılım sağladılar. Toplantıda Gebze ilçe Başkanı Gökhan Orhan yapılan çalışmalarda eğitim sekreterleri ve eğitim kurullarına teşekkür ederek başarılar diledi.     Toplantiya iyi dilek ve temennileri ile Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek te katılım sağladı. Toplantı gündeminde sokak örgütlenmesi çalışmaları,saha çalışmaları,  ilçelerin analizleri ve parti okulunun yöneticilere yapacağı eğitim planları  konuşularak kararlar alındı.  
İlçe Eğitim sekreterleri toplantısı Gebze İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Gebze ilçe binasında gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı İl Eğitim Sekreterliginin her ay yapmış olduğu İlçe Eğitim sekreterleri toplantısı Gebze İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Gebze ilçe binasında gerçekleştirildi.
 
Kocaeli İl Eğitim  Sekreteri Hikmet Koçoğlu, İl yöneticisi ve Kocaeli Parti okulu il eğitim koordinatörü Özgür Çelik ve 12 ilçenin eğitim sekreterleri ve eğitim kurulları katılım sağladılar. Toplantıda Gebze ilçe Başkanı Gökhan Orhan yapılan çalışmalarda eğitim sekreterleri ve eğitim kurullarına teşekkür ederek başarılar diledi.
 
 
Toplantiya iyi dilek ve temennileri ile Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek te katılım sağladı. Toplantı gündeminde sokak örgütlenmesi çalışmaları,saha çalışmaları,  ilçelerin analizleri ve parti okulunun yöneticilere yapacağı eğitim planları  konuşularak kararlar alındı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.