ÇESK’ten yüzmede büyük başarı

Çayırova 25.06.2021 - 23:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2109+ kez okundu.
 

ÇESK’ten yüzmede büyük başarı

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) sporcuları yüzme branşında büyük bir başarıya imza attı.
  Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin spor kenti Çayırova hedefi doğrultusunda daha da aktif hale getirdiği ve branş sayısını artırdığı ÇESK başarılara imza atmaya devam ediyor.   İstanbul’da düzenlenen 9-10 yaş Ulusal Gelişim Projesi yarışlarında ÇESK sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. 18 kulüp,171 sporcunun katıldığı müsabakada önemli derecelerle Çayırova'nın adını İstanbul'da duyuran sporcuların başarısı ilçede de sevince neden oldu. Öte yandan 2021 yılı kısa kulvar 10 yaş kategorisinde Beste Kun 50 metre sırtta 37:47 ile Türkiye birinciliği derecesini geliştirirken, aynı kategoride Eymen Ata ise 50 metre serbestte 32:82 ile Türkiye birinciliği derecesini geliştirerek yeni bir rekor elde etti.   Hasan Alkan’ın başkanlığında başarıdan başarıya koşan ÇESK’in yüzme branşı Antrenörü Abdullah Çiçekoğlu nezaretinde İstanbul’da başarılı sonuçlar elde eden  Beste Kun, Eymen Ata, Ahmet Ediz Yıldırım, Çınar Doğan, Elifsu Akın, Nisa Kapçık, Kerem Buğra Tunç toplamda 3 birincilik, 4 ikincilik, 3 üçüncülük, 1 dördüncülük ve 3 beşincilik ile Çayırova’nın gururu oldular.
Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) sporcuları yüzme branşında büyük bir başarıya imza attı.

 

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin spor kenti Çayırova hedefi doğrultusunda daha da aktif hale getirdiği ve branş sayısını artırdığı ÇESK başarılara imza atmaya devam ediyor.

 

İstanbul’da düzenlenen 9-10 yaş Ulusal Gelişim Projesi yarışlarında ÇESK sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. 18 kulüp,171 sporcunun katıldığı müsabakada önemli derecelerle Çayırova'nın adını İstanbul'da duyuran sporcuların başarısı ilçede de sevince neden oldu.

Öte yandan 2021 yılı kısa kulvar 10 yaş kategorisinde Beste Kun 50 metre sırtta 37:47 ile Türkiye birinciliği derecesini geliştirirken, aynı kategoride Eymen Ata ise 50 metre serbestte 32:82 ile Türkiye birinciliği derecesini geliştirerek yeni bir rekor elde etti.

 

Hasan Alkan’ın başkanlığında başarıdan başarıya koşan ÇESK’in yüzme branşı Antrenörü Abdullah Çiçekoğlu nezaretinde İstanbul’da başarılı sonuçlar elde eden  Beste Kun, Eymen Ata, Ahmet Ediz Yıldırım, Çınar Doğan, Elifsu Akın, Nisa Kapçık, Kerem Buğra Tunç toplamda 3 birincilik, 4 ikincilik, 3 üçüncülük, 1 dördüncülük ve 3 beşincilik ile Çayırova’nın gururu oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.