Çayırovaspor'destek akını!

Özel Haber 10.03.2021 - 20:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 5952+ kez okundu.
 

Çayırovaspor'destek akını!

Marmara geridönüşümcüler sanayi sitesinde hizmet veren DAVUTOĞLU METAL yönetim kurulu başkanı Can SÖNMEZ
Çayırova 'da Bulunan Marmara geridönüşümcüler sanayi sitesinde faliyet gösteren DAVUTOĞLU METAL Çayırovaspor'a Her konuda  destek sözü...! Çayırovaspor kulübü Basın yayın Sorumlusu Hüseyin Sal Gazetemize yaptığı açıklamada: Bölgemizn önde gelen Firmalarında DAVUTOĞLU METAL Yönetim kurulu başkanı Can  Sönmez ile  Külüp Başkanımız Muhammet Yeşilkaya ve kulüp yöneticilerinin katıldığı DAVUTOĞLU METAL' 'de yapılan görüşmede  Can Sönmez  :Çayırovaspora her konuda destek olacaklarını, Spora maddi ve manevi  destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Çayırovaspor Kulüp başkanı Muhammet Yeşilkaya'da Görüşmede: Başta  Can Sönmez beye ve TümDAVUTOĞLU METAL'kuruluşuna kulübümüze yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim dedi. Ziyarete Çayırova Spor Kulübü Başkanı Muhammet Yeşilkaya kulüp yöneticileri Hüseyin Sal Yunus Emre Akdoğan ve  Mürsel Türkyılmaz ile birlikte katıldılar.  
Marmara geridönüşümcüler sanayi sitesinde hizmet veren DAVUTOĞLU METAL yönetim kurulu başkanı Can SÖNMEZ

Çayırova 'da Bulunan Marmara geridönüşümcüler sanayi sitesinde faliyet gösteren DAVUTOĞLU METAL Çayırovaspor'a Her konuda  destek sözü...!


Çayırovaspor kulübü Basın yayın Sorumlusu Hüseyin Sal Gazetemize yaptığı açıklamada:

Bölgemizn önde gelen Firmalarında DAVUTOĞLU METAL Yönetim kurulu başkanı Can  Sönmez ile  Külüp Başkanımız Muhammet Yeşilkaya ve kulüp yöneticilerinin katıldığı DAVUTOĞLU METAL' 'de yapılan görüşmede  Can Sönmez  :Çayırovaspora her konuda destek olacaklarını, Spora maddi ve manevi  destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Çayırovaspor Kulüp başkanı Muhammet Yeşilkaya'da Görüşmede: Başta  Can Sönmez beye ve TümDAVUTOĞLU METAL'kuruluşuna kulübümüze yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim dedi.

Ziyarete Çayırova Spor Kulübü Başkanı Muhammet Yeşilkaya kulüp yöneticileri Hüseyin Sal Yunus Emre Akdoğan ve  Mürsel Türkyılmaz ile birlikte katıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.