Çayırova Emek mahallesindeki çalışmalar yüze 95 bitti

Çayırova 02.07.2021 - 21:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3135+ kez okundu.
 

Çayırova Emek mahallesindeki çalışmalar yüze 95 bitti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Emek Mahallesi’nin altyapı ve üstyapı seviyesini 2 yılda 30’dan 95’e çıkardıklarını söyledi.
Çayırova Belediyesi vatandaşların konforu için altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.   Saha çalışmalarını yakından takip eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Emek Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlar ile sohbet eden, hal ve hatırlarını sorup isteklerini dinleyen Başkan Çiftçi, göreve geldiklerinde Emek mahallesi sakinlerinin kendilerinden ısrarla üstyapı ve altyapı hizmeti talep ettiklerini söyledi.   Göreve geldikleri andan itibaren yatırımların çoğunu Emek Mahallesine yönlendirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi,” Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında toplam 17 bin m2 kilitli parke taşının,10.000 m2’sini tamamladık ve kalan 7 bin m2’yi de önümüzdeki günlerde tamamlayacağız.   Göreve başladığımızda yaklaşık 30 olan altyapı ve üstyapı hizmetini 2 sene içerisinde 95’e getirdik.” dedi
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Emek Mahallesi’nin altyapı ve üstyapı seviyesini 2 yılda 30’dan 95’e çıkardıklarını söyledi.

Çayırova Belediyesi vatandaşların konforu için altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Saha çalışmalarını yakından takip eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Emek Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlar ile sohbet eden, hal ve hatırlarını sorup isteklerini dinleyen Başkan Çiftçi, göreve geldiklerinde Emek mahallesi sakinlerinin kendilerinden ısrarla üstyapı ve altyapı hizmeti talep ettiklerini söyledi.

 

Göreve geldikleri andan itibaren yatırımların çoğunu Emek Mahallesine yönlendirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi,” Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında toplam 17 bin m2 kilitli parke taşının,10.000 m2’sini tamamladık ve kalan 7 bin m2’yi de önümüzdeki günlerde tamamlayacağız.

 

Göreve başladığımızda yaklaşık 30 olan altyapı ve üstyapı hizmetini 2 sene içerisinde 95’e getirdik.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.