Çayırova'da Bayat ekmekler çöpe değil, sokak hayvanlarına gidiyor

Çayırova 17.12.2020 - 00:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2547+ kez okundu.
 

Çayırova'da Bayat ekmekler çöpe değil, sokak hayvanlarına gidiyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin hayata geçirdiği “ Bayat Ekmek Toplama Kutusu” projesiyle bayat ekmekler çöpe değil, sokak hayvanlarına gidiyor.
Göreve geldiği günden bu yana tasarrufa çok önem veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi , hem israfın önüne geçmek hem de ilçedeki sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacına destek vermek için 'Bayat Ekmek Toplama Kutusu' projesini hayata geçirdi.   Şehrin 38 noktasına yerleştirilen bayat ekmek kutularıyla ekmeklerin çöpe gitmesine engel olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Kutulardan belirli günlerde topladığımız bayat ekmekleri ilçemizde sevimli can dostlarımız olan sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılıyoruz. Projemizin hayata geçtiği günden bu yana yaklaşık 6 ton bayat ekmek topladık.     Vatandaşlarımızdan ricamız ekmeği çöpe atmasınlar. Atmak zorunda kalan vatandaşlarımız ise bayat ekmek kutularına ekmekten başka bir şey bırakmasın” diye konuştu.  
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin hayata geçirdiği “ Bayat Ekmek Toplama Kutusu” projesiyle bayat ekmekler çöpe değil, sokak hayvanlarına gidiyor.

Göreve geldiği günden bu yana tasarrufa çok önem veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi , hem israfın önüne geçmek hem de ilçedeki sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacına destek vermek için 'Bayat Ekmek Toplama Kutusu' projesini hayata geçirdi.

 

Şehrin 38 noktasına yerleştirilen bayat ekmek kutularıyla ekmeklerin çöpe gitmesine engel olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Kutulardan belirli günlerde topladığımız bayat ekmekleri ilçemizde sevimli can dostlarımız olan sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılıyoruz. Projemizin hayata geçtiği günden bu yana yaklaşık 6 ton bayat ekmek topladık.

 

 

Vatandaşlarımızdan ricamız ekmeği çöpe atmasınlar. Atmak zorunda kalan vatandaşlarımız ise bayat ekmek kutularına ekmekten başka bir şey bırakmasın” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.