Çayırova belediyesinden temiz çevre çalışması

Çayırova 31.05.2021 - 11:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3036+ kez okundu.
 

Çayırova belediyesinden temiz çevre çalışması

Çayırova Belediyesi, temiz çevre, sağlıklı şehir için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Çayırova Belediyesi, temiz çevre, sağlıklı şehir için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.   İlçeye ve belediye hizmet binasını sıfır atık belgesi alarak çevreye değer katan çalışmalar hayata geçiren Çayırova Belediyesi, kendi ürettiği mobil atık getirme merkezi  ile ilçede pilot uygulama başlattı. Akse Mahallesi Çağdaşkent mevkiine yerleştirilen mobil atık getirme noktasında ayrıştırılan pil, elektronik, plastik, oyuncak ve tekstil geri dönüşüme kazandırılıyor. Üzerinde vatandaşları bilinçlendirici ve dikkat çekici sloganların yer aldığı mobil atık getirme merkezi zamanla ilçe genelinde yaygınlaştırılacak.   Daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova için çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, hizmetleriyle ilçenin geleceğine değer katmaya devam ediyor.  
Çayırova Belediyesi, temiz çevre, sağlıklı şehir için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çayırova Belediyesi, temiz çevre, sağlıklı şehir için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

İlçeye ve belediye hizmet binasını sıfır atık belgesi alarak çevreye değer katan çalışmalar hayata geçiren Çayırova Belediyesi, kendi ürettiği mobil atık getirme merkezi  ile ilçede pilot uygulama başlattı. Akse Mahallesi Çağdaşkent mevkiine yerleştirilen mobil atık getirme noktasında ayrıştırılan pil, elektronik, plastik, oyuncak ve tekstil geri dönüşüme kazandırılıyor.

Üzerinde vatandaşları bilinçlendirici ve dikkat çekici sloganların yer aldığı mobil atık getirme merkezi zamanla ilçe genelinde yaygınlaştırılacak.

 

Daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova için çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, hizmetleriyle ilçenin geleceğine değer katmaya devam ediyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.