Çayırova belediyesi emlak borcu ödeme tarihleri

Çayırova 18.12.2020 - 10:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2417+ kez okundu.
 

Çayırova belediyesi emlak borcu ödeme tarihleri

Çayırova’da Borç yapılandırma mesaisi devam ediyor!
Çayırova Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 7256 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırması kanunu kapsamında vatandaşların belediye olan geçmiş döneme borçlarını yapılandırması için emlak servisi biriminin hafta içi 10.00 ile 21.00 saatleri arasında açık olduğu bildirildi.     Resmi Gazetede yayımlanan vergi ve prim borcu yapılandırması kapsamında, belediyelere olan borçlara da yapılandırma fırsatı sunulmuştu. Son yapılandırma tarihinin 31 Aralık Perşembe günü mesai saati bitiminde  sona ereceğininin belirtildiği  açıklamada, vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.     Bu kapsamda Çayırova Belediyesi’ne 31 Ağustos 2020 tarihi  öncesine ait emlak, çevre temizlik, , ilan reklam, para cezaları gibi borcu bulunan vatandaşlar, peşin ve 6, 9, 12, 18 taksit seçenekleri ile yapılandırma başvurusunda bulunabilecek. 7256 sayılı kanun gereğince 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruda bulunan vatandaşlar, borçlarını indirimli olarak yapılandırıp peşin veya taksitler halinde ödeyebilecek.
Çayırova’da Borç yapılandırma mesaisi devam ediyor!

Çayırova Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 7256 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırması kanunu kapsamında vatandaşların belediye olan geçmiş döneme borçlarını yapılandırması için emlak servisi biriminin hafta içi 10.00 ile 21.00 saatleri arasında açık olduğu bildirildi.

 

 

Resmi Gazetede yayımlanan vergi ve prim borcu yapılandırması kapsamında, belediyelere olan borçlara da yapılandırma fırsatı sunulmuştu. Son yapılandırma tarihinin 31 Aralık Perşembe günü mesai saati bitiminde  sona ereceğininin belirtildiği  açıklamada, vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

 

 

Bu kapsamda Çayırova Belediyesi’ne 31 Ağustos 2020 tarihi  öncesine ait emlak, çevre temizlik, , ilan reklam, para cezaları gibi borcu bulunan vatandaşlar, peşin ve 6, 9, 12, 18 taksit seçenekleri ile yapılandırma başvurusunda bulunabilecek. 7256 sayılı kanun gereğince 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruda bulunan vatandaşlar, borçlarını indirimli olarak yapılandırıp peşin veya taksitler halinde ödeyebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.