Çayırova Atatürk Mahallesi’ne iki yeni park yapılıyor

26.07.2021 - 11:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3590+ kez okundu.
 

Çayırova Atatürk Mahallesi’ne iki yeni park yapılıyor

Çayırova Belediyesi ilçeye iki yeni park daha kazandırıyor. Daha yeşil ve yaşanabilir Çayırova hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Park Bahçeler Müdürlüğü, Atatürk Mahallesi’ne iki yeni park yapıyor.
Atatürk Mahallesi 340/1 sokakta 500 metrekare alan üzerine kurulan parkın içinde çocuk oyun alanı ve kamelyalar olacak. 306.sokakta çalışmaları devam eden 1900 metrekare üzerine kurulan parkta ise spor alanı, çocuk oyun alanı ve spor aletleri yer alacak. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi parkta yapılan çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, Park Bahçeler Müdürü Mustafa Koç’un eşlik ettiği Başkan Çiftçi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çayırova’yı daha mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için canla başla çalıştıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, yeşil alanları hızla artırdıklarını, parkları yenilediklerini, yeni parklar inşa ettiklerini, vatandaşların nefes alacağı yeşil alan miktarını süratle artırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Çayırova Belediyesi ilçeye iki yeni park daha kazandırıyor. Daha yeşil ve yaşanabilir Çayırova hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Park Bahçeler Müdürlüğü, Atatürk Mahallesi’ne iki yeni park yapıyor.

Atatürk Mahallesi 340/1 sokakta 500 metrekare alan üzerine kurulan parkın içinde çocuk oyun alanı ve kamelyalar olacak. 306.sokakta çalışmaları devam eden 1900 metrekare üzerine kurulan parkta ise spor alanı, çocuk oyun alanı ve spor aletleri yer alacak.


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi parkta yapılan çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, Park Bahçeler Müdürü Mustafa Koç’un eşlik ettiği Başkan Çiftçi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çayırova’yı daha mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için canla başla çalıştıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, yeşil alanları hızla artırdıklarını, parkları yenilediklerini, yeni parklar inşa ettiklerini, vatandaşların nefes alacağı yeşil alan miktarını süratle artırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.