Buda oldu! Aile sağlığı merkezinden covit-19 aşısı çalındı

3.Sayfa 30.06.2021 - 21:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3109+ kez okundu.
 

Buda oldu! Aile sağlığı merkezinden covit-19 aşısı çalındı

Aile sağlığı merkezinden Kovid-19 aşısı çaldığı iddia edilen zanlı yakalandı
 (AA) - Kocaeli'de, bir aile sağlığı merkezinden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı çaldığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.   İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, önceki gün İzmit ilçesindeki aile sağlığı merkezinde bir flakon (aşı şişesi) Kovid-19 aşısının eksik olduğunun fark edilmesi üzerine çalışma başlatıldı. Aile sağlığı merkezinde aşı yaptıran bir kişinin, aşıların bulunduğu odaya girdiği ve kısa süre sonra çıktığı tespit edildi. Flakonu koleksiyon amaçlı aldığı belirtilen eski sağlık çalışanı şüpheli N.A.B. polis ekiplerince yakalandı, aşı şişesine el konuldu. Olayla ilgili adli tahkikat devam ediyor.
Aile sağlığı merkezinden Kovid-19 aşısı çaldığı iddia edilen zanlı yakalandı

 (AA) - Kocaeli'de, bir aile sağlığı merkezinden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı çaldığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, önceki gün İzmit ilçesindeki aile sağlığı merkezinde bir flakon (aşı şişesi) Kovid-19 aşısının eksik olduğunun fark edilmesi üzerine çalışma başlatıldı.

Aile sağlığı merkezinde aşı yaptıran bir kişinin, aşıların bulunduğu odaya girdiği ve kısa süre sonra çıktığı tespit edildi.

Flakonu koleksiyon amaçlı aldığı belirtilen eski sağlık çalışanı şüpheli N.A.B. polis ekiplerince yakalandı, aşı şişesine el konuldu.

Olayla ilgili adli tahkikat devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.