Bıyık’tan vefa örneği

Gündem 01.01.2018 - 13:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1901+ kez okundu.
 

Bıyık’tan vefa örneği

AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, önemli bir vefa örneği sergileyerek demokrasi şehidi Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmayarak önemli bir vefa örneği gösterdi. Demokrasi şehidi olan Yazıcıoğlu’nu doğum gününde hatırlama hassasiyeti göstererek örnek bir davranış sergileyen Bıyık, “Vatan, millet, devlet ve bayrak sevdalısı Büyük Birlik Partisi kurucusu Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu doğum gününde minnetle yad ediyorum.” mesajını paylaştı. Bıyık’ın göstermiş olduğu vefa sosyal medyada da takdir gördü.

AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, önemli bir vefa örneği sergileyerek demokrasi şehidi Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmadı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu unutmayarak önemli bir vefa örneği gösterdi. Demokrasi şehidi olan Yazıcıoğlu’nu doğum gününde hatırlama hassasiyeti göstererek örnek bir davranış sergileyen Bıyık, “Vatan, millet, devlet ve bayrak sevdalısı Büyük Birlik Partisi kurucusu Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu doğum gününde minnetle yad ediyorum.” mesajını paylaştı. Bıyık’ın göstermiş olduğu vefa sosyal medyada da takdir gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.