Bıyık’tan Kadınlar Günü mesajı

Darıca 07.03.2021 - 13:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2348+ kez okundu.
 

Bıyık’tan Kadınlar Günü mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak kadınlar gününü kutladı ve Darıca Belediyesi olarak sadece bir gün değil her gün kadınların yanında olduklarını, onlar için projeler geliştirdiklerini belirtti.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kadınları yılda sadece bir gün değil her gün önemsediklerini ve kadınlara yönelik projelere ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, yetiştiren, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır. Bizim kültürümüzde kadınlar, hem toplumun hem de ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve yön verendir. Kadınların, hayatın her alanında kendilerini geliştirmesi, ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Darıca Belediyesi olarak bizler de bu anlayışla hareket ederek kadınları, sadece yılda bir gün değil her gün önemsiyor ve onların kendilerini daha iyi yetiştirip geliştirebilmeleri için çalışıyoruz. Projelerimizin merkezinde her zaman kadınlara öncelik veriyoruz. Darıca Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz Kadın ve Çocuk Spor Merkezi, Kişisel Gelişim ve Çocuk Eğitim Merkezi, bayanlara yönelik spor salonları, el beceri ve sanat kursları ile kadınların kendilerini daha iyi yetiştirebilmelerine katkıda bulunuyoruz. Kadınlara yönelik projelerimize daha fazla ağırlık vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle fedakarlıkları, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli role sahip olan kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, sevgi dolu bir hayat diliyorum.”  
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak kadınlar gününü kutladı ve Darıca Belediyesi olarak sadece bir gün değil her gün kadınların yanında olduklarını, onlar için projeler geliştirdiklerini belirtti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kadınları yılda sadece bir gün değil her gün önemsediklerini ve kadınlara yönelik projelere ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, yetiştiren, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır.

Bizim kültürümüzde kadınlar, hem toplumun hem de ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve yön verendir.

Kadınların, hayatın her alanında kendilerini geliştirmesi, ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Darıca Belediyesi olarak bizler de bu anlayışla hareket ederek kadınları, sadece yılda bir gün değil her gün önemsiyor ve onların kendilerini daha iyi yetiştirip geliştirebilmeleri için çalışıyoruz.

Projelerimizin merkezinde her zaman kadınlara öncelik veriyoruz. Darıca Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz Kadın ve Çocuk Spor Merkezi, Kişisel Gelişim ve Çocuk Eğitim Merkezi, bayanlara yönelik spor salonları, el beceri ve sanat kursları ile kadınların kendilerini daha iyi yetiştirebilmelerine katkıda bulunuyoruz. Kadınlara yönelik projelerimize daha fazla ağırlık vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle fedakarlıkları, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli role sahip olan kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, sevgi dolu bir hayat diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.