Bir Saat içinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran başkan

Çayırova 11.04.2021 - 16:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3249+ kez okundu.
 

Bir Saat içinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran başkan

Köse;Sözüyle icraatı aynı olan bir başkanımız var
Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek mahallede bulunan ihtiyaç sahiplerinin listesini verdikten sonra,yaklaşık bir saat içerisinde onlarca vatandaşın isteğinin karşılandığını dile getiren Çayırova yenimahalle muhtarı Yunus Köse,ben şahidimki söylediğiyle icraatı aynı olan bir belediye başkanımız var diyerek açıklmasına şöyle devam etti İlçenin en büyük mahallelerinden birisinin muhtarı olduğunu kaydeden Yunus Köse,zaman zaman kural ve kaideler içerisinde çıkışlar yaptığımı herkes bilir.   Ben mahallemde herşeyin çok daha iyi olması için mücadele eden,halkımızın oylarını alarak seçilmiş birisi olarak,bu şehrin insanının daha iyi,daha huzurlu bir şekilde yaşaması için üst makamlarla sık sık diyalog halinde olurum Ben mahallemde bulunan ihtiyaç sahiplerinin daha iyi bir hayata kavuşmaları içinde sık sık bazı kapıları çalarım.Bu manada çok sanslı bir muhtar olduğumu düşünüyorum. Yaklaşık iki yıldır mahallemde oturan her hanenin kapısını çalarak görevimi yerine getirmeye çalışıyorum.   GECE YARISI OLSA BİLE HASTA,YOKSUL GARİP GURABANIN YANINA GİDER   Açıklamalarına devam eden Muhtar Köse,insanı yaşatki,devlet yaşasın anlayışıyla hizmet veren ve söyledikleriyle icraatı bir birine paralel olan sayın belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi'nin gece yarısı bile yoksuluna,garip gurabasına,hastasına,engeli bireylerine nasıl hizmet ettiğine şahidim.Gecenin ikisinde bile hasta yatağı istediğimizde vatandaşımızın kapısına hasta yatağı yetiştiren bir belediye başkanı ve ekibi var,bunu görmemezlikten gelemeyiz,bu illet hastalığa yakalanan vatandaşlarımıza yapılan hizmetleri görmemezlikten gelemeyiz,dediğim gibi biz verilen mücadeleye şahidiz.     Yenimahalle muhtarı olarak,sayın belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi ve ekibine insanı yaşatki,devlet yaşasın anlayışıyla yapmış oldukları hizmetler için sonsuz teşekkür ediyorum.Eğer ben bir muhtar olarak vatandaşlarımızın isteklerini ilettiğim bir üst makamdan,anında karşılık alıyor ve garip gurabaya anında sahip çıkılıyorsa bundan daha fazla neye mutlu olabirim ki.     Allah kendilerinden ve ekibinden razı olsun.Bu vesile ile yaklaşan ramazan-ı şerif ayının ümmete hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum  
Köse;Sözüyle icraatı aynı olan bir başkanımız var

Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek mahallede bulunan ihtiyaç sahiplerinin listesini verdikten sonra,yaklaşık bir saat içerisinde onlarca vatandaşın isteğinin karşılandığını dile getiren Çayırova yenimahalle muhtarı Yunus Köse,ben şahidimki söylediğiyle icraatı aynı olan bir belediye başkanımız var diyerek açıklmasına şöyle devam etti

İlçenin en büyük mahallelerinden birisinin muhtarı olduğunu kaydeden Yunus Köse,zaman zaman kural ve kaideler içerisinde çıkışlar yaptığımı herkes bilir.

 

Ben mahallemde herşeyin çok daha iyi olması için mücadele eden,halkımızın oylarını alarak seçilmiş birisi olarak,bu şehrin insanının daha iyi,daha huzurlu bir şekilde yaşaması için üst makamlarla sık sık diyalog halinde olurum

Ben mahallemde bulunan ihtiyaç sahiplerinin daha iyi bir hayata kavuşmaları içinde sık sık bazı kapıları çalarım.Bu manada çok sanslı bir muhtar olduğumu düşünüyorum. Yaklaşık iki yıldır mahallemde oturan her hanenin kapısını çalarak görevimi yerine getirmeye çalışıyorum.

 

GECE YARISI OLSA BİLE HASTA,YOKSUL GARİP GURABANIN YANINA GİDER

 

Açıklamalarına devam eden Muhtar Köse,insanı yaşatki,devlet yaşasın anlayışıyla hizmet veren ve söyledikleriyle icraatı bir birine paralel olan sayın belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi'nin gece yarısı bile yoksuluna,garip gurabasına,hastasına,engeli bireylerine nasıl hizmet ettiğine şahidim.Gecenin ikisinde bile hasta yatağı istediğimizde vatandaşımızın kapısına hasta yatağı yetiştiren bir belediye başkanı ve ekibi var,bunu görmemezlikten gelemeyiz,bu illet hastalığa yakalanan vatandaşlarımıza yapılan hizmetleri görmemezlikten gelemeyiz,dediğim gibi biz verilen mücadeleye şahidiz.

 

 

Yenimahalle muhtarı olarak,sayın belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi ve ekibine insanı yaşatki,devlet yaşasın anlayışıyla yapmış oldukları hizmetler için sonsuz teşekkür ediyorum.Eğer ben bir muhtar olarak vatandaşlarımızın isteklerini ilettiğim bir üst makamdan,anında karşılık alıyor ve garip gurabaya anında sahip çıkılıyorsa bundan daha fazla neye mutlu olabirim ki.

 

 

Allah kendilerinden ve ekibinden razı olsun.Bu vesile ile yaklaşan ramazan-ı şerif ayının ümmete hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.