Beylikbağı Spor Tesisi Ne Zaman Bitecek ?

41 Spor 14.05.2020 - 13:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2618+ kez okundu.
 

Beylikbağı Spor Tesisi Ne Zaman Bitecek ?

Beylikbağı Bölgesinin ilk ve tek Spor tesisi olan Beylikbağı Spor tesisinin temeli 2017 yılında atılmasına rağmen inşaat bir türlü bitiirilemedi. Bölge sakinleri ve özellikle gençlerinden gazetemize gelen konuyla alakalı ŞİKAYET MAHAYETİNDE Kİ bilglerde genel olarak yetkililerin konuya yeterince ilgi göstermemelerinin rahatsızlığını sık sık dile getiriliyor. ''Özellkle iktidar partisinin Meclis üyelerinin bölge konuları ile ilgilenmedikleri,hatta bölge halkının meclis üyelerinin bir çoğunun kimler olduğunu dahi bilmediklerini de eklediler.'' Aşağıda yine bir vatandaşımızın tarafımıza gönderdiği siem dolu yazıyı noktasına dahi dokunmadan yayınlıyorum.   İŞTE O YAZI : GEBZE BEYLİKBAĞI MAHALLESİ SPOR TESİSİ YAPIM İŞİ. 09.10.2017 yer teslimi yapıldı 250 günde bitmesi gerekiyordu 16.06.2018 de tamamlanmış olması gerekirken 960 gün oldu halen bitirilmedi. Neden? Neyi bekliyoruz? Yavuzselim ve Hüriyet mahallelerinin tapu sorunu gibi seçim malzemesimi olacak? Yetkili kişiler lütfen bu beylikbağının hakkını verin üvey evlat muamelesi yapmayın. Bu bölgede halen doğalgaz alamayan 2 mahalemiz var bu insanlar nedir sizden çektiği. ALLAH dan reva mı bu yaptıklarınız?

Beylikbağı Bölgesinin ilk ve tek Spor tesisi olan Beylikbağı Spor tesisinin temeli 2017 yılında atılmasına rağmen inşaat bir türlü bitiirilemedi.

Bölge sakinleri ve özellikle gençlerinden gazetemize gelen konuyla alakalı ŞİKAYET MAHAYETİNDE Kİ bilglerde genel olarak yetkililerin konuya yeterince ilgi göstermemelerinin rahatsızlığını sık sık dile getiriliyor.

''Özellkle iktidar partisinin Meclis üyelerinin bölge konuları ile ilgilenmedikleri,hatta bölge halkının meclis üyelerinin bir çoğunun kimler olduğunu dahi bilmediklerini de eklediler.''

Aşağıda yine bir vatandaşımızın tarafımıza gönderdiği siem dolu yazıyı noktasına dahi dokunmadan yayınlıyorum.

 

İŞTE O YAZI :

GEBZE BEYLİKBAĞI MAHALLESİ SPOR TESİSİ YAPIM İŞİ.

09.10.2017 yer teslimi yapıldı 250 günde bitmesi gerekiyordu 16.06.2018 de tamamlanmış olması gerekirken 960 gün oldu halen bitirilmedi. Neden? Neyi bekliyoruz? Yavuzselim ve Hüriyet mahallelerinin tapu sorunu gibi seçim malzemesimi olacak? Yetkili kişiler lütfen bu beylikbağının hakkını verin üvey evlat muamelesi yapmayın. Bu bölgede halen doğalgaz alamayan 2 mahalemiz var bu insanlar nedir sizden çektiği. ALLAH dan reva mı bu yaptıklarınız?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.