Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi Kaderine Terk Edilmiş

Özel Haber 31.05.2019 - 01:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2838+ kez okundu.
 

Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi Kaderine Terk Edilmiş

Gebze Beylikbağı Semt Polikliniği ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin projesi olduğu gibi duruyor.
  Gebze Beylikbağı Semt Polikliniği ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin projesi Gebze belediyesi tarafından temeli atılmış olup,merkezin projesinde aynı zamanda 112 ve Aile Sağlığı Merkezi de bulunmaktadır. Buna rağmen  halen 112 acil servis açılmadı.   HALK TEPKİ GÖSTERİYOR   Büyük umutlarla yapılan, İhale tabelasında adından dolayı bölge halkının tepkisine neden olan, ilk tabela ismi (Ulus Semt Polikliniği ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) olan daha sonra adı Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi olan merkezin hali hazırda tam kapesite ile faliyette olmaması, binanın çevresindeki atıkların, pisliklerin hatta binanın alt katının dış alanında bazı bölgelerde hasarların meydana gelmesi görenleri üzüyor.   BÖLGENİN İLERİ GELENLERİ NE İŞ YAPIYORLAR ?   Bölgenin ileri gelenlerinin Muhtarların,siyasi parti temsilcilerinin, Gebze belediyesinin merkeze duyarsız ve ilgisiz olması yapının kaderine terk edilmiş görüntüsü vermesi akıllarda soru işareti bırakmaktadır. Resmi açılışı yapılmayan büyük umutlarla yapılan merkezin ne zaman tam kapasite ile ve verilen sözlerin ne zaman yerine geleceği de ayrı bir muamma.. Umarız bu haberimiz ses getirir ve gereken önlemler ivedilikle alınır.    
Gebze Beylikbağı Semt Polikliniği ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin projesi olduğu gibi duruyor.

 

Gebze Beylikbağı Semt Polikliniği ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin projesi Gebze belediyesi tarafından temeli atılmış olup,merkezin projesinde aynı zamanda 112 ve Aile Sağlığı Merkezi de bulunmaktadır. Buna rağmen  halen 112 acil servis açılmadı.

 

HALK TEPKİ GÖSTERİYOR

 

Büyük umutlarla yapılan, İhale tabelasında adından dolayı bölge halkının tepkisine neden olan, ilk tabela ismi (Ulus Semt Polikliniği ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) olan daha sonra adı Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi olan merkezin hali hazırda tam kapesite ile faliyette olmaması, binanın çevresindeki atıkların, pisliklerin hatta binanın alt katının dış alanında bazı bölgelerde hasarların meydana gelmesi görenleri üzüyor.

 

BÖLGENİN İLERİ GELENLERİ NE İŞ YAPIYORLAR ?

 

Bölgenin ileri gelenlerinin Muhtarların,siyasi parti temsilcilerinin, Gebze belediyesinin merkeze duyarsız ve ilgisiz olması yapının kaderine terk edilmiş görüntüsü vermesi akıllarda soru işareti bırakmaktadır.

Resmi açılışı yapılmayan büyük umutlarla yapılan merkezin ne zaman tam kapasite ile ve verilen sözlerin ne zaman yerine geleceği de ayrı bir muamma..

Umarız bu haberimiz ses getirir ve gereken önlemler ivedilikle alınır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.