Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi-Beylikbağı Sağlık Ocağı

Özel Haber 10.05.2019 - 13:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 7751+ kez okundu.
 

Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi-Beylikbağı Sağlık Ocağı

Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi ne zaman açılacak ?
Yapımı neredeyse bitmiş olan Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi Hizmete açıklamak için neyi bekliyor? Daha önceki adı Ulus semt polikliniği olan hastanenin adı Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi olarak değiştirildi. Şuanda yanlızca Beylikbağı ve Ulus Mahallelerine hizmet veren aile hekimliği bölümleri açık olan merkezin Aşağıda yazılı olan bölümlerinin de ne zaman açılacağı merak konusu..! Açıldığında ve tam faliyete geçtiğinde bölgeye değer katacak bu merkezin bir an önce hizmet vermeye başlaması geçikme nedenlerinin de halka bilgi verilmesi gerekmektedir. Beylikbağı Bölgesi bölgenin kültürel ve sosyal alanda en geri kalmış en büyük mahallelerininn bulunduğu bölgedir, bu bölgenin hizmet noktasında göz boyamadan öteye geçmeyen yapmacık hizmetlerden artık elle tututlur gözle görülür hizmetler alması gerekmektedir. Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi'nde Faliyette Olacak Birimler Psikiyatri polikliniği  Kronik hastaliklar  Üreme ve Katem danışmanlığı  Diyetisyen Üreme sağlığı danışmanlığı  Psikolog  Sosyal hizmetler danışmanlığı  Çocuk gelişimi danışmanlığı  Egitim vetoplantı salonu Fiziksel aktivite/ spor salonu Koruyucu ağız ve diş sağlığı polikliniği  Gebe bilgilendime sınıfı  Fizyoterapist 
Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi ne zaman açılacak ?

Yapımı neredeyse bitmiş olan Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi Hizmete açıklamak için neyi bekliyor?

Daha önceki adı Ulus semt polikliniği olan hastanenin adı Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi olarak değiştirildi.

Şuanda yanlızca Beylikbağı ve Ulus Mahallelerine hizmet veren aile hekimliği bölümleri açık olan merkezin

Aşağıda yazılı olan bölümlerinin de ne zaman açılacağı merak konusu..!

Açıldığında ve tam faliyete geçtiğinde bölgeye değer katacak bu merkezin bir an önce hizmet vermeye başlaması geçikme nedenlerinin de halka bilgi verilmesi gerekmektedir.

Beylikbağı Bölgesi bölgenin kültürel ve sosyal alanda en geri kalmış en büyük mahallelerininn bulunduğu bölgedir, bu bölgenin hizmet noktasında göz boyamadan öteye geçmeyen yapmacık hizmetlerden artık elle tututlur gözle görülür hizmetler alması gerekmektedir.

Beylikbağı Sağlıklı Hayat Merkezi'nde Faliyette Olacak Birimler

Psikiyatri polikliniği 
Kronik hastaliklar 
Üreme ve Katem danışmanlığı 
Diyetisyen
Üreme sağlığı danışmanlığı 
Psikolog 
Sosyal hizmetler danışmanlığı 
Çocuk gelişimi danışmanlığı 
Egitim vetoplantı salonu
Fiziksel aktivite/ spor salonu
Koruyucu ağız ve diş sağlığı polikliniği 
Gebe bilgilendime sınıfı 
Fizyoterapist 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.