Beylikbağı Cumhuriyet mahallesinde yapılan Yüzme havuzu şekilleniyor!

Beylikbağı 15.02.2021 - 12:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 11640+ kez okundu.
 

Beylikbağı Cumhuriyet mahallesinde yapılan Yüzme havuzu şekilleniyor!

Cumhuriyet Mahallesinde inşa edilen spor kompleksindeki yüzme havuzunda çatı kaplama işlerinde sona doğru yaklaşılırken iç kısımdaki birçok imalat devam ediyor
Gebze’ye yeni bir spor tesisi daha kazandıracak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni sporcuların keşfedileceği yüzme havuzunun çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen yüzme havuzunda çatı kaplama işlerinde sona doğru yaklaşılırken iç kısımdaki birçok imalat sürdürülüyor. Yüzme havuzu yanındaki tamamlanan spor salonu ile birlikte yakın zamanda Gebze halkına hizmet verecek.   ÇATI KAPLAMADA SONA DOĞRU   Çalışma dahilinde havuzun çatı kaplamasındaki son kat imalatı kısa süre içerisinde tamamlanacak. Proje kapsamında kapı ve pencere işleri, çevre alt yapı imalatı ile iç kısım asma tavan imalatları tamamlandı. Havuzda asansör, tribün ve havuz yalıtım işlerine devam ediliyor.    İKİ ADET ÇOK AMAÇLI SALON   Komplekste yer alacak eğitim amaçlı kısa kulvar yüzme havuzu bodrum, zemin ve bir kattan oluşacak. Bodrum katta teknik birimler, kondisyon salonu ve güreş, teakwando, judo, step, plates sporlarının yapılacağı iki adet çok amaçlı spor salonu bulunacak. Zemin katta 6 kulvarlı 1,5 metre deriliğinde havuz yapılıyor.   İKİ HAVUZ OLACAK   Havuz 15,60 çarpı 25 metre ölçülerinde olacak. Bu katta bir de 2 kulvarlı 80 santimetre derinliğinde 15,60 çarpı 5,20 ölçülerinde çocuk havuzu bulunacak.  Yüzme havuzunun birinci katında da eğitim salonu, kafeterya ve 130 kişilik tribün yer alacak. Havuzun toplam inşaat alanı 3 bin 96 metrekare olacak. Tesisin dışında 100 araçlık bir de otopark oluşturulacak.    
Cumhuriyet Mahallesinde inşa edilen spor kompleksindeki yüzme havuzunda çatı kaplama işlerinde sona doğru yaklaşılırken iç kısımdaki birçok imalat devam ediyor

Gebze’ye yeni bir spor tesisi daha kazandıracak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni sporcuların keşfedileceği yüzme havuzunun çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen yüzme havuzunda çatı kaplama işlerinde sona doğru yaklaşılırken iç kısımdaki birçok imalat sürdürülüyor. Yüzme havuzu yanındaki tamamlanan spor salonu ile birlikte yakın zamanda Gebze halkına hizmet verecek.

 

ÇATI KAPLAMADA SONA DOĞRU

 

Çalışma dahilinde havuzun çatı kaplamasındaki son kat imalatı kısa süre içerisinde tamamlanacak. Proje kapsamında kapı ve pencere işleri, çevre alt yapı imalatı ile iç kısım asma tavan imalatları tamamlandı. Havuzda asansör, tribün ve havuz yalıtım işlerine devam ediliyor. 

 

İKİ ADET ÇOK AMAÇLI SALON

 

Komplekste yer alacak eğitim amaçlı kısa kulvar yüzme havuzu bodrum, zemin ve bir kattan oluşacak. Bodrum katta teknik birimler, kondisyon salonu ve güreş, teakwando, judo, step, plates sporlarının yapılacağı iki adet çok amaçlı spor salonu bulunacak. Zemin katta 6 kulvarlı 1,5 metre deriliğinde havuz yapılıyor.

 

İKİ HAVUZ OLACAK

 

Havuz 15,60 çarpı 25 metre ölçülerinde olacak. Bu katta bir de 2 kulvarlı 80 santimetre derinliğinde 15,60 çarpı 5,20 ölçülerinde çocuk havuzu bulunacak.  Yüzme havuzunun birinci katında da eğitim salonu, kafeterya ve 130 kişilik tribün yer alacak. Havuzun toplam inşaat alanı 3 bin 96 metrekare olacak. Tesisin dışında 100 araçlık bir de otopark oluşturulacak.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.