Beylikbağı Ankara Caddesi'nde üstyapı çalışması bitmek üzre

Beylikbağı 14.04.2021 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 9196+ kez okundu.
 

Beylikbağı Ankara Caddesi'nde üstyapı çalışması bitmek üzre

Geçtiğimiz haftalarda yağmur suyu altyapı çalışmasının yapıldığı Gebze ilçesi Ankara Caddesi’nde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt serimi yapılıyor
Ramazan ayı olmasına rağmen havaların ısınması ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda altyapı çalışmasının gerçekleştirildiği, Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde bulunan Ankara Caddesi’ne asfalt serimi yapılıyor.   YAĞMURSUYU ALT YAPI ÇALIŞMASI YAPILDI Gebze D-100 ile Yeni Bağdat Caddesi arasında bulunan ve D-100’den Beylikbağı Mahallesi’nde girişte önemli bir güzergah üzerinde olan Ankara Caddesi’nde geçtiğimiz haftalarda yağmursuyu altyapı çalışması gerçekleştirildi. İş dahilinde 340 metre yağmursuyu altyapı hattı oluşturuldu.   ALTYAPI SONRASI ASFALT SERİLİYOR Altyapı çalışması sonrasında hemen harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Ankara Caddesi’nde şuan asfalt serimi gerçekleştiriyor. Çalışma kapsamında bin 250 ton asfalt serilecek. Çalışma sonunda yolun şerit çizgileri çizilecek.  
Geçtiğimiz haftalarda yağmur suyu altyapı çalışmasının yapıldığı Gebze ilçesi Ankara Caddesi’nde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt serimi yapılıyor

Ramazan ayı olmasına rağmen havaların ısınması ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda altyapı çalışmasının gerçekleştirildiği, Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde bulunan Ankara Caddesi’ne asfalt serimi yapılıyor.

 

YAĞMURSUYU ALT YAPI ÇALIŞMASI YAPILDI

Gebze D-100 ile Yeni Bağdat Caddesi arasında bulunan ve D-100’den Beylikbağı Mahallesi’nde girişte önemli bir güzergah üzerinde olan Ankara Caddesi’nde geçtiğimiz haftalarda yağmursuyu altyapı çalışması gerçekleştirildi. İş dahilinde 340 metre yağmursuyu altyapı hattı oluşturuldu.

 

ALTYAPI SONRASI ASFALT SERİLİYOR

Altyapı çalışması sonrasında hemen harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Ankara Caddesi’nde şuan asfalt serimi gerçekleştiriyor. Çalışma kapsamında bin 250 ton asfalt serilecek. Çalışma sonunda yolun şerit çizgileri çizilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.