Başkan Şayir sandalla Türk Bayrağı ve meşaleler eşliğinde denizde tur atarak 30 Ağustos coşkusunu yaşadı.

Dilovası 01.09.2021 - 00:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3052+ kez okundu.
 

Başkan Şayir sandalla Türk Bayrağı ve meşaleler eşliğinde denizde tur atarak 30 Ağustos coşkusunu yaşadı.

Dilovası’nda; 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri akşam denizde de devam etti. Başkan Şayir sandalla Türk Bayrağı ve meşaleler eşliğinde denizde tur atarak 30 Ağustos coşkusunu yaşadı.
   30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde,gündüz gerçekleşen anma törenleri sonrası, akşam saatlerinde  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Sivil Toplum Temsilcileri, mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleri ile Diliskelesi Balıkçılar Barınağında bir araya gelerek 30 Ağustos Zafer Bayramını hep birlikte kutladılar.  BAĞIMSIZLIĞA OLAN İNANCIMIZIN ZAFERİ  Programa katılan Başkan Şayir, balıkçılar barınağında bir araya gelen misafirlerinin masalarını tek tek dolaşarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Başkan Şayir, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmasında “Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan Büyük Taarruz Zaferi'nin 99. yılına kavuşmanın gururunu milletçe yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı olan 30 Ağustos Zaferi, aziz Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığa olan inancının en önemli göstergesidir. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ülkemizin her köşesinden birlik beraberlik içerisinde milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuz, bu savaşta Türk Milletinin gücünü ve cesaretini kanıtlamış, kazandığı bu büyük zaferi dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Böylesi şanlı bir ecdadın evlatları olarak bizlere düşen en önemli görev, geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle, bağımsızlık mücadelemizden asla ödün vermemek, geleceğimize azim ve kararlılıkla sahip çıkmaktır. Bizde bu vatanın evlatları olarak bize emanet edilen 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Yükselen Şehir Dilovası'nda STK temsilcilerimiz ve vatandaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  TÜM KAHRAMANLARIMIZI MİNNETLE YAD EDİYORUZ  Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.  DENİZDE FENER ALAYI  Başkan Şayir, konuşmasının ardından Diliskelesi Balıkçılar Barınağı üyelerinin oluşturduğu tekne ve sandallara binerek hep birlikte meşaleler yakıp fener alayı şeklinde deniz turu attılar. Osmangazi Köprüsü’nün muhteşem manzarasıyla birlikte Türk Bayrakları ve meşaleler eşliğinde gerçekleşen fener alayı gecenin geç saatlerine kadar devam ederken, sahilde bulunan vatandaşlarında 30 Ağustos Zafer Bayramı da kutlandı.   
Dilovası’nda; 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri akşam denizde de devam etti. Başkan Şayir sandalla Türk Bayrağı ve meşaleler eşliğinde denizde tur atarak 30 Ağustos coşkusunu yaşadı.

 

 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde,gündüz gerçekleşen anma törenleri sonrası, akşam saatlerinde 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Sivil Toplum Temsilcileri, mahalle muhtarları ve belediye meclis üyeleri ile Diliskelesi Balıkçılar Barınağında bir araya gelerek 30 Ağustos Zafer Bayramını hep birlikte kutladılar. 

BAĞIMSIZLIĞA OLAN İNANCIMIZIN ZAFERİ 

Programa katılan Başkan Şayir, balıkçılar barınağında bir araya gelen misafirlerinin masalarını tek tek dolaşarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Başkan Şayir, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmasında “Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan Büyük Taarruz Zaferi'nin 99. yılına kavuşmanın gururunu milletçe yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı olan 30 Ağustos Zaferi, aziz Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığa olan inancının en önemli göstergesidir. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ülkemizin her köşesinden birlik beraberlik içerisinde milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuz, bu savaşta Türk Milletinin gücünü ve cesaretini kanıtlamış, kazandığı bu büyük zaferi dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Böylesi şanlı bir ecdadın evlatları olarak bizlere düşen en önemli görev, geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle, bağımsızlık mücadelemizden asla ödün vermemek, geleceğimize azim ve kararlılıkla sahip çıkmaktır. Bizde bu vatanın evlatları olarak bize emanet edilen 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Yükselen Şehir Dilovası'nda STK temsilcilerimiz ve vatandaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

TÜM KAHRAMANLARIMIZI MİNNETLE YAD EDİYORUZ 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. 

DENİZDE FENER ALAYI 

Başkan Şayir, konuşmasının ardından Diliskelesi Balıkçılar Barınağı üyelerinin oluşturduğu tekne ve sandallara binerek hep birlikte meşaleler yakıp fener alayı şeklinde deniz turu attılar. Osmangazi Köprüsü’nün muhteşem manzarasıyla birlikte Türk Bayrakları ve meşaleler eşliğinde gerçekleşen fener alayı gecenin geç saatlerine kadar devam ederken, sahilde bulunan vatandaşlarında 30 Ağustos Zafer Bayramı da kutlandı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.