Başkan Şayir’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Dilovası 14.03.2021 - 11:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2378+ kez okundu.
 

Başkan Şayir’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 14 Mart Tıp Bayramına ilişkin bir kutlama mesajı yayınladı.
Sağlık çalışanlarının değerinin her geçen gün daha iyi anlaşıldığı ifade eden Başkan Şayir; pandemi döneminde her türlü riski göze alarak mesleğini icra eden tüm sağlık çalışanlarının birer kahraman olduğunu söyledi.   Başkan Şayir, “Dünyanın birçok önemli kentinde hayatın durma noktasına geldiği, insanlar dışarıya çıkmaz olduğu, okulların tatil edildiği, alışveriş merkezlerinin çalışma saatlerinin kısıtlandığı, toplantıların iptal edildiği günlerde dahi sağlık ordumuz yine canla başla üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiler. İnsan hayatındaki en önemli unsurun sağlık olduğunu daha iyi anladığımız bu süreçte kahraman sağlık çalışanlarımızı hep birlikte alkışladık. Birlik olduk, tek yürek olduk, hep birlikte mücadele etmeyi öğrendik. Bizlerde Temizlik, Maske ve Mesafe tedbirlerini sürdürerek pandemi sürecinin sona ermesi için sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz.   Dilovası Belediyesi olarak pandeminin ilk gününden itibaren üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz. Hijyen konusunda yoğun çalışıyoruz. ilçemizin dört bir yanında ilaçlama çalışmalarımız ilk günkü gibi devam ediyor. Halkımızın sağlığı için başlattığımız çalışmalarda halkımızın ihtiyacı olan maskelerimizi tüm hanelerimize ulaştırdık. Covid 19 salgınına yakalanan hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz.   Biliyoruz ki; Salgınla mücadele konusunda bizler için canlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarımıza yapabileceğimiz en büyük destek kurallara riayet ederek onların çabalarına destek olmak.         Bu duygu ve düşüncelerle Tıp Bayramını kutladığımız bu günde, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında hizmet vermeye devam eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik eder, sağlıklı günler dilerim” dedi   
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 14 Mart Tıp Bayramına ilişkin bir kutlama mesajı yayınladı.

Sağlık çalışanlarının değerinin her geçen gün daha iyi anlaşıldığı ifade eden Başkan Şayir; pandemi döneminde her türlü riski göze alarak mesleğini icra eden tüm sağlık çalışanlarının birer kahraman olduğunu söyledi. 

 Başkan Şayir, “Dünyanın birçok önemli kentinde hayatın durma noktasına geldiği, insanlar dışarıya çıkmaz olduğu, okulların tatil edildiği, alışveriş merkezlerinin çalışma saatlerinin kısıtlandığı, toplantıların iptal edildiği günlerde dahi sağlık ordumuz yine canla başla üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiler. İnsan hayatındaki en önemli unsurun sağlık olduğunu daha iyi anladığımız bu süreçte kahraman sağlık çalışanlarımızı hep birlikte alkışladık. Birlik olduk, tek yürek olduk, hep birlikte mücadele etmeyi öğrendik. Bizlerde Temizlik, Maske ve Mesafe tedbirlerini sürdürerek pandemi sürecinin sona ermesi için sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz. 

 Dilovası Belediyesi olarak pandeminin ilk gününden itibaren üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz. Hijyen konusunda yoğun çalışıyoruz. ilçemizin dört bir yanında ilaçlama çalışmalarımız ilk günkü gibi devam ediyor. Halkımızın sağlığı için başlattığımız çalışmalarda halkımızın ihtiyacı olan maskelerimizi tüm hanelerimize ulaştırdık. Covid 19 salgınına yakalanan hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz.  

Biliyoruz ki; Salgınla mücadele konusunda bizler için canlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarımıza yapabileceğimiz en büyük destek kurallara riayet ederek onların çabalarına destek olmak.       

 Bu duygu ve düşüncelerle Tıp Bayramını kutladığımız bu günde, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında hizmet vermeye devam eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik eder, sağlıklı günler dilerim” dedi 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.