Başkan Çiftçi'de koltuğunu devretti

22.04.2021 - 20:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2408+ kez okundu.
 

Başkan Çiftçi'de koltuğunu devretti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Şehit İshak Öztürk İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Duygu Melek Özyürek’e devretti.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Şehit İshak Öztürk İlkokulu Müdürü Ramazan Diri, Sınıf Öğretmeni Murat Şimşek ve 3/A sınıfı öğrencisi Duygu Melek Özyürek’i makamında kabul etti.   Misafirleriyle bir süre sohbet eden Başkan Çiftçi, temsilî olarak koltuğunu Duygu Melek Özyürek’e devretti. Başkan Çiftçi’nin koltuğuna oturan Özyürek, Çayırova ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Özyürek, çocukların oyun oynayacağı park ile ders çalışabileceği yerlerin artırılmasını istedi. Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu’yu telefonla arayan Özyürek, Kitap Kahve projesinin hızlandırılarak bir an önce tamamlanmasını istedi.   Renkli diyaloglara sahne olan görüşme sonrası misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik edip başarılar dileği Duygu Melek Özyürek’e hediye takdim etti.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Şehit İshak Öztürk İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Duygu Melek Özyürek’e devretti.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Şehit İshak Öztürk İlkokulu Müdürü Ramazan Diri, Sınıf Öğretmeni Murat Şimşek ve 3/A sınıfı öğrencisi Duygu Melek Özyürek’i makamında kabul etti.

 

Misafirleriyle bir süre sohbet eden Başkan Çiftçi, temsilî olarak koltuğunu Duygu Melek Özyürek’e devretti. Başkan Çiftçi’nin koltuğuna oturan Özyürek, Çayırova ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Özyürek, çocukların oyun oynayacağı park ile ders çalışabileceği yerlerin artırılmasını istedi. Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu’yu telefonla arayan Özyürek, Kitap Kahve projesinin hızlandırılarak bir an önce tamamlanmasını istedi.

 

Renkli diyaloglara sahne olan görüşme sonrası misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik edip başarılar dileği Duygu Melek Özyürek’e hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.