BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇAYIROVA'YA YENİ YATIRIMLAR İÇİN ANKARA'DA

Çayırova 17.03.2021 - 22:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2661+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇAYIROVA'YA YENİ YATIRIMLAR İÇİN ANKARA'DA

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak, projeler ve yatırımlarla ilgili Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi çeşitli görüşme ve temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti. Ankara ziyaretlerine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlayan Başkan Çiftçi, ilk olarak AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Hacı Turan’ı ziyaret etti. Çiftçi, çeşitli konularda istişarelerde bulunduğu milletvekili Turan’a misafirperverliği için teşekkür etti.   YAMAN VE ÇAKIR İLE İSTİŞARE Başkan Çiftçi daha sonra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır ile meclisteki makamında bir araya geldi.  Çiftçi, Çayırova’da yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunduğu Yaman ve Çakır’a teşekkür etti. TEİAŞ GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ Çayırova’da yaşanan elektrik kesintisine çözüm bulmak için Ankara’da bir görüşme yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Orhan Kaldırım’ı ziyaret etti. Çiftçi,  Çayırova’da yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili Genel Müdür Orhan Kaldırım’a detaylı bilgiler verip, vatandaşların şikâyetçi olduğu elektrik sorunlarının çözümüne yönelik, görüş, öneri ve talepleri dile getirerek, destek istedi. İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Özsoy ile bir süre görüşen, yatırım ve projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Çitçi buradan Sağlık Bakanlığına geçti. HASTANE İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar ile görüşen Başkan Çiftçi, kendisinin ve ilçe halkının en büyük hayali olan ve Şubat ayında ihalesi yapılan 200 yataklı ve odalı Çayırova Devlet Hastanesi ile ilgili İnceöz ve Duyar’a ilçe halkı adına teşekkürlerini iletip, plaket takdim etti.  
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak, projeler ve yatırımlarla ilgili Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi çeşitli görüşme ve temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti. Ankara ziyaretlerine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlayan Başkan Çiftçi, ilk olarak AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Hacı Turan’ı ziyaret etti. Çiftçi, çeşitli konularda istişarelerde bulunduğu milletvekili Turan’a misafirperverliği için teşekkür etti.

 

YAMAN VE ÇAKIR İLE İSTİŞARE

Başkan Çiftçi daha sonra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır ile meclisteki makamında bir araya geldi.  Çiftçi, Çayırova’da yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunduğu Yaman ve Çakır’a teşekkür etti.

TEİAŞ GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Çayırova’da yaşanan elektrik kesintisine çözüm bulmak için Ankara’da bir görüşme yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Orhan Kaldırım’ı ziyaret etti. Çiftçi,  Çayırova’da yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili Genel Müdür Orhan Kaldırım’a detaylı bilgiler verip, vatandaşların şikâyetçi olduğu elektrik sorunlarının çözümüne yönelik, görüş, öneri ve talepleri dile getirerek, destek istedi.

İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Özsoy ile bir süre görüşen, yatırım ve projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Çitçi buradan Sağlık Bakanlığına geçti.

HASTANE İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar ile görüşen Başkan Çiftçi, kendisinin ve ilçe halkının en büyük hayali olan ve Şubat ayında ihalesi yapılan 200 yataklı ve odalı Çayırova Devlet Hastanesi ile ilgili İnceöz ve Duyar’a ilçe halkı adına teşekkürlerini iletip, plaket takdim etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.