Başkan Büyükgöz’ün Şampiyon Konukları

Gebze 28.04.2021 - 13:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2205+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz’ün Şampiyon Konukları

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Serbest güreş stilinde 70 kiloda Türkiye 2.’si Mikail Topal ve serbest güreş stilinde 57 kiloda Türkiye 3.’sü olan Hacı Ramazan Konak’ı makamında ağırladı
Başkan Büyükgöz şampiyon sporcuları ağırladı. Şampiyon güreşçiler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün konuğu oldu. Serbest güreş stilinde 70 kiloda Türkiye 2.’si  Mikail Topal ve serbest güreş stilinde 57 kiloda Türkiye 3.’sü olan Hacı Ramazan Konak antrenörler Bahtiyar Ayaz ve Fatih Aker ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’i makamında ziyaret etti. MİLLİ TAKIMDA BAŞARILAR Genç sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Büyükgöz, “Gençlerimiz her alanda bizleri gururlandırıyor. Dereceye girerek Milli Takım kampına seçilen şampiyon sporcularımızı canı yürekten kutluyorum. Katılacakları Avrupa şampiyonasında başarılar diliyorum. Allah kolaylık versin, başarılarınız daim olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz hatıra fotoğrafının ardından genç şampiyonlara altın hediye etti.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Serbest güreş stilinde 70 kiloda Türkiye 2.’si Mikail Topal ve serbest güreş stilinde 57 kiloda Türkiye 3.’sü olan Hacı Ramazan Konak’ı makamında ağırladı

Başkan Büyükgöz şampiyon sporcuları ağırladı. Şampiyon güreşçiler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün konuğu oldu. Serbest güreş stilinde 70 kiloda Türkiye 2.’si  Mikail Topal ve serbest güreş stilinde 57 kiloda Türkiye 3.’sü olan Hacı Ramazan Konak antrenörler Bahtiyar Ayaz ve Fatih Aker ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’i makamında ziyaret etti.

MİLLİ TAKIMDA BAŞARILAR

Genç sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Büyükgöz, “Gençlerimiz her alanda bizleri gururlandırıyor. Dereceye girerek Milli Takım kampına seçilen şampiyon sporcularımızı canı yürekten kutluyorum. Katılacakları Avrupa şampiyonasında başarılar diliyorum. Allah kolaylık versin, başarılarınız daim olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz hatıra fotoğrafının ardından genç şampiyonlara altın hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.