Başkan Büyükgöz öğrencilere: “okula gelirken raketini al da gel”

Gebze 02.03.2021 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2958+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz öğrencilere: “okula gelirken raketini al da gel”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz talimat verdi; ilçedeki okullara ve parklara gençler için masa tenisi sahaları kurulmaya başlandı. Öğrencilerle buluşan Başkan Büyükgöz gençlere, “Artık ders araç gereçlerinizin yanı sıra okula gelirken raketlerinizi de getireceksiniz. Okula-parka gelirken ‘raketini al da gel’ diyoruz” diye seslendi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ilçedeki gençler ve çocuklar için uygulamaya koyduğu okullara ve parklara masa tenisi projesine başlandı. Arif Nihat Asya Orta Okulunda düzenlenen törende öğrencilerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Hasret kaldık bugünlere fakat bugün burada sizlerle bir aradayız. GENÇLERE KONSEPT PARKLAR Pandemiyle mücadele bir sınav ve bu sınav devam ediyor. Maske, mesafe ve temizlik kuralına, tedbirlere uyarak bu mücadeleyi kazanacağız inşallah. Değerli gençlerimiz, evlatlarımız sizler bize emanetsiniz. Bizim belediyecilikteki ana hedefimiz, sizlere hizmet etme noktasında tüm alternatifleri imkanlar doğrultusunda geliştirmek. Spor, oyun ve aktivite alanlarıyla, kodlama sınıflarıyla, eğitim-etüd alanlarıyla sizleri buluşturacağız inşallah. Parklarda yeni bir konsept geliştirdik. HER ŞEY GENÇLER İÇİN Daha önce 4-12 yaş çocuklara hitap eden oyun alanları vardı. Yeni konsept parklarımızda arazi durumuna göre basketbol, voleybol ve mini futbol sahalarını siz gençler için kuruyoruz. Bütün bunların yanı sıra okullarımızın bahçesine masa tenisi masaları yerleştirmeye başladık. PARKLARDA DA YER ALACAK İlçe genlinde 87 okulumuzda bu masaları kuracağız. Teneffüslerde, boş zamanlarınızda bu alanlarda arkadaşlarınızda keyifli masa tenisi müsabakaları düzenleyebileceksiniz. Artık ders araç gereçlerinizin yanı sıra okula gelirken raketlerinizi de getireceksiniz. RAKETİNİ AL DA GEL Okula-parka gelirken ‘raketini al da gel’ diyoruz.  Okullarımızın yanı sıra mahallelerdeki parklara da masa tenisi masalarını kuracağız. Bundan sonraki eğitim döneminde başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı. Törene katılan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, bu uygulama için Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti. Törene belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Başkan Büyükgöz programın sonunda öğrencilerle ve öğretmenlerle masa tenisi oynadı. Sınıfları da dolaşan Başkan Büyükgöz öğrencilere hediye takdim etti. 
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz talimat verdi; ilçedeki okullara ve parklara gençler için masa tenisi sahaları kurulmaya başlandı. Öğrencilerle buluşan Başkan Büyükgöz gençlere, “Artık ders araç gereçlerinizin yanı sıra okula gelirken raketlerinizi de getireceksiniz. Okula-parka gelirken ‘raketini al da gel’ diyoruz” diye seslendi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ilçedeki gençler ve çocuklar için uygulamaya koyduğu okullara ve parklara masa tenisi projesine başlandı. Arif Nihat Asya Orta Okulunda düzenlenen törende öğrencilerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Hasret kaldık bugünlere fakat bugün burada sizlerle bir aradayız.

GENÇLERE KONSEPT PARKLAR

Pandemiyle mücadele bir sınav ve bu sınav devam ediyor. Maske, mesafe ve temizlik kuralına, tedbirlere uyarak bu mücadeleyi kazanacağız inşallah. Değerli gençlerimiz, evlatlarımız sizler bize emanetsiniz. Bizim belediyecilikteki ana hedefimiz, sizlere hizmet etme noktasında tüm alternatifleri imkanlar doğrultusunda geliştirmek. Spor, oyun ve aktivite alanlarıyla, kodlama sınıflarıyla, eğitim-etüd alanlarıyla sizleri buluşturacağız inşallah. Parklarda yeni bir konsept geliştirdik.

HER ŞEY GENÇLER İÇİN

Daha önce 4-12 yaş çocuklara hitap eden oyun alanları vardı. Yeni konsept parklarımızda arazi durumuna göre basketbol, voleybol ve mini futbol sahalarını siz gençler için kuruyoruz. Bütün bunların yanı sıra okullarımızın bahçesine masa tenisi masaları yerleştirmeye başladık.

PARKLARDA DA YER ALACAK

İlçe genlinde 87 okulumuzda bu masaları kuracağız. Teneffüslerde, boş zamanlarınızda bu alanlarda arkadaşlarınızda keyifli masa tenisi müsabakaları düzenleyebileceksiniz. Artık ders araç gereçlerinizin yanı sıra okula gelirken raketlerinizi de getireceksiniz.

RAKETİNİ AL DA GEL

Okula-parka gelirken ‘raketini al da gel’ diyoruz.  Okullarımızın yanı sıra mahallelerdeki parklara da masa tenisi masalarını kuracağız. Bundan sonraki eğitim döneminde başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı. Törene katılan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, bu uygulama için Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti. Törene belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Başkan Büyükgöz programın sonunda öğrencilerle ve öğretmenlerle masa tenisi oynadı. Sınıfları da dolaşan Başkan Büyükgöz öğrencilere hediye takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.