Başkan Büyükgöz'den Çarşıda Esnaf Turu

Gebze 20.05.2021 - 10:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3094+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz'den Çarşıda Esnaf Turu

Başkan Büyükgöz'den esnafa hayırlı işler, çocuklara hediyeler.mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
 Yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerini aksatmadan devam ettiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 19 Mayıs'ta çarşı esnaflarını ziyaret etti.   Eskiçarşı'da bulunan dükkanları ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.   Esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Büyükgöz, vatandaşlarla da belediye çalışmaları ve hizmetlere ilişkin sohbet etti. Karşılaştığı çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz, miniklere çikolata ve çeşitli hediyeler de takdim etti.   
Başkan Büyükgöz'den esnafa hayırlı işler, çocuklara hediyeler.mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

 Yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerini aksatmadan devam ettiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 19 Mayıs'ta çarşı esnaflarını ziyaret etti.

 

Eskiçarşı'da bulunan dükkanları ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

 

Esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Büyükgöz, vatandaşlarla da belediye çalışmaları ve hizmetlere ilişkin sohbet etti. Karşılaştığı çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz, miniklere çikolata ve çeşitli hediyeler de takdim etti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.