Başkan Bıyık’tan Yücel Bektaş’a hayırlı olsun ziyareti

Darıca 01.09.2021 - 00:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2628+ kez okundu.
 

Başkan Bıyık’tan Yücel Bektaş’a hayırlı olsun ziyareti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe başkanlığına atanarak görevine başlayan Yücel Bektaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kısa bir süre önce MHP Darıca İlçe başkanlığı görevine atanan Yücel Bektaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Muzaffer Bıyık’a ziyarette AK Parti ve MHP belediye meclis üyeleri de eşlik etti. BAŞKAN BIYIK BAŞARILAR DİLEDİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek “Cumhur İttifakımızın değerli ortağı MHP’nin Darıca İlçe Başkanlığına atanan Yücel Bektaş’a yeni görevinde kolaylıklar diliyorum. Cumhur İttifakı olarak Darıca’da uyum içerisinde çalışarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. MHP İlçe Başkanı Yücel Bektaş, nazik ziyareti için Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederken Başkan Muzaffer Bıyık da misafirperverliği için teşekkür ederek hediye takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe başkanlığına atanarak görevine başlayan Yücel Bektaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kısa bir süre önce MHP Darıca İlçe başkanlığı görevine atanan Yücel Bektaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Muzaffer Bıyık’a ziyarette AK Parti ve MHP belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

BAŞKAN BIYIK BAŞARILAR DİLEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek “Cumhur İttifakımızın değerli ortağı MHP’nin Darıca İlçe Başkanlığına atanan Yücel Bektaş’a yeni görevinde kolaylıklar diliyorum. Cumhur İttifakı olarak Darıca’da uyum içerisinde çalışarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. MHP İlçe Başkanı Yücel Bektaş, nazik ziyareti için Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederken Başkan Muzaffer Bıyık da misafirperverliği için teşekkür ederek hediye takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.