Başkan Bıyık’tan Ramazan mesajı

Darıca 12.04.2021 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2194+ kez okundu.
 

Başkan Bıyık’tan Ramazan mesajı

Ramazan ayı nedeniyle açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Rahmet ve merhamet ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan’a kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan’ın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunluk kazandığı Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Her ne kadar koronavirüs salgını dolayısıyla bu yılki Ramazan ayını buruk karşılasak da evlerimizde yapacağımız ibadetlerle, ailelerimizle geçireceğimiz güzel vakitlerle bunu telafi edeceğimize inanıyorum. Bu yıl koronavirüs nedeniyle yan yana olamasak da aynı sofraları paylaşamasak da gönüllerimiz her zamanki gibi bir olacak. Bolluk ve bereketin yoğunlaştığı bu kutsal ay, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran 11 ayın sultanı Ramazan’ın önemini daha iyi idrak etmemiz gerekiyor. Darıca Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerimizi yalnız bırakmayacağız. Ramazan ayı boyunca her gün 3 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı gerçekleştireceğiz. Gıda kolilerimiz ve alışveriş kartlarımızla Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifin ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm hemşerilerimizin sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini dilerim.”dedi.
Ramazan ayı nedeniyle açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Rahmet ve merhamet ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan’a kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan’ın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunluk kazandığı Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Her ne kadar koronavirüs salgını dolayısıyla bu yılki Ramazan ayını buruk karşılasak da evlerimizde yapacağımız ibadetlerle, ailelerimizle geçireceğimiz güzel vakitlerle bunu telafi edeceğimize inanıyorum. Bu yıl koronavirüs nedeniyle yan yana olamasak da aynı sofraları paylaşamasak da gönüllerimiz her zamanki gibi bir olacak.

Bolluk ve bereketin yoğunlaştığı bu kutsal ay, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran 11 ayın sultanı Ramazan’ın önemini daha iyi idrak etmemiz gerekiyor.

Darıca Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerimizi yalnız bırakmayacağız. Ramazan ayı boyunca her gün 3 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı gerçekleştireceğiz. Gıda kolilerimiz ve alışveriş kartlarımızla Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifin ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm hemşerilerimizin sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini dilerim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.